Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +116

#chcesiepoklocic
Spamujesz tymi postami, ktorych nikt nie rozumie nawet
Nie lepiej by bylo marnowac czas na czytaniu ksiazki?
Jaki Ty masz wklad na wykopie? Egoistyczne wstawianie postow, by karmic swoje jestestwo
Nie dasz plusa nikomu, bo to wymaga empatii
Wiec co Ty tu robisz jesli jeszcze rosniesz?
A Twoje posty jak angażują innych użytkowników, pamiętaj że masz różowy pasek - a ja nie mam żadnego. Nie szczuję różowym pasiem magnesem na wszystkich. CO NIE!
A co ja sie tam zreszta bede produkowac
Mama mowila, zeby ustepowac glupszym
Wiec glupszy ten kto powie ostatnie slowo, zegnam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wrrronika - chwiejna postać, popierająca raz to jedną to drugą stronę mając na celu skłócenie wszystkich, oczywście przeintelektualizowana
@LeoXIV - totalnie niedecydowana postać, pisząca z błędami, używająca ogólnych mądrości do usprawiedliwienia wszystkiego
zapraszam też innych