Wpis z mikrobloga

Chce się z kimś pokłócić, a najlepiej z większą ilością osób w tym wątku w dowolnym temacie. Tak, żeby ktoś mnie popeirał, ale też ktoś był obelżywy, był ktoś rozsądny. Możemy rozpisać role. I obrać temat.

#chcesiepoklocic
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LeoXIV: moze i nie odpisuje ale chociaz daje plusa jak ktos mi cos komentuje

Jaki Ty masz wklad na wykopie? Egoistyczne wstawianie postow, by karmic swoje jestestwo
Nie dasz plusa nikomu, bo to wymaga empatii
  • Odpowiedz
  • 2
@Wrrronika: ilość rozdanych plusów jest do sprawdzenia i daję sporo plusów, czasem bez czytania! ALE DOBRZE JAK CI TAK ZALEŻY TO BEDE CIE PLUSOWAŁ, ALE NIE BĘDĘ SIĘ CIESZYŁ. Ale zarzut egoistycznych postów? Te posty są dla wszystkich.

A Twoje posty jak angażują innych użytkowników, pamiętaj że masz różowy pasek - a ja nie mam żadnego. Nie szczuję różowym pasiem magnesem na wszystkich. CO NIE!
  • Odpowiedz
@LeoXIV: teraz to juz nie chce

A co ja sie tam zreszta bede produkowac
Mama mowila, zeby ustepowac glupszym

Wiec glupszy ten kto powie ostatnie slowo, zegnam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@szajbi_ - totalnie agresywna postać, obelżywa i chamska, ale mądra i dobrze argumentująca
@Wrrronika - chwiejna postać, popierająca raz to jedną to drugą stronę mając na celu skłócenie wszystkich, oczywście przeintelektualizowana
@LeoXIV - totalnie niedecydowana postać, pisząca z błędami, używająca ogólnych mądrości do usprawiedliwienia wszystkiego
zapraszam też innych
  • Odpowiedz
  • 1
@szajbi_: to hyba nie czytalas artykuluw na youtube, tam wyraznie mówiom o tym, ale to moze byc tez inaczej, ale raczej sklaniam się do tego ze powoduja, dlaczego mam zamknac morde, chociaż to może być dobre rozwiązanie biorąc pod uwagę moje choryzonty
  • Odpowiedz