Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Pewnie bait ale na wszelki wypadek jeśli jesteś na tyle naiwny bo nigdy nie wiadomo. Nie czaisz że przegryw nie może być dominujący i budzić respekt xd? Nawet jakby starał się być agreswyny to i tak zostanie stłamszony i wróci do uległości czyli swojej naturalnej skłonności. Dla prawdziwego przegrywa nerdmaxxing nie jest złym wyborem z braku laku. To co opisujesz jest dość standardową progresją w życiu mężczyzny, ale w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ok zastanów się dla czego taki byłeś. Prawdopodobnie była to naturalna reakcja na słabe ciało.
Ci którzy są głośnymi alfami to wielkie chłopy.
Z tym nie da się za wiele zrobić.
  • Odpowiedz
Porzuciłem też gierki, spaliłem książki

@mirko_anonim: Już to pachnie zarzutką, a żaden chłop nie jest tak głupi, by tego nie zauważyć.
Ogólnie jako mirek starałem się bronić anonimowe mirko, widząc, że ktoś próbuje i się udaje. Ale to zarzutka loł kłuality.
Jestem w stanie uwierzyć, że jakiś chłop pokonał nieśmiałość i znalazł kolegę, albo w końcu udała się randka z tindera z happy enden w sypialni. Nawet, że zagadał do
  • Odpowiedz
@DrPrzegrozofiusz: Jeśli mam sobie wyobrazić sytuacje w której to nie jest zarzutka to jak jakiś autystyczny ale atrakcyjny koleś nieogarniający internetów i normalnie pisać zaczął bardziej wychodzić z domu i odważniej się zachowywać i akurat kogoś poznał po czym postanwił zrobić ten debilny wpis ale za mało śledze mirkoanonim i nie widze za bardzo komu chcialoby sie tracic czas na pisanie takich głupich baitów więc odpisałem ehh.
  • Odpowiedz