Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zmieniłem swoje życie z beciaka na alfa
Od dziecka byłem tym cichym, spokojnym i posłusznym dzieckiem. Mało piłem i prawie nie imprezowałem. Wolałem czytać książki czy grać w gry. Z dziewczynami praktycznie nie szło. Idealny materiał na tag #przegryw. Mam żal do rodziców o wychowanie. To dobrzy i ciężko pracujący ludzie, ale gdybym wychował się w bardziej patologicznym środowisku to nigdy nie wyrósłbym na beciaka. Rodzice chcieli dobrze, ale po ponad 30 latach życia zrozumiałem, że to był błąd.
Od roku zacząłem naprawę siebie. Regularna siłownia, sterydy, p-------y, a-----l. Coraz częściej wychodziłem do klubów. Zmieniłem się też mentalnie. Zacząłem być bardziej agresywny, dominujący w towarzystwie. Nie mam już problemu powiedzieć komuś, żeby s--------ł albo zagrozić w--------m. Ludzie zaczęli mnie szanować, a kobiety zrobiły się milsze dla mnie. Porzuciłem też gierki, spaliłem książki i zacząłem mieć męskiej hobby - siłownia, motoryzacja, kobiety. To była ciężka droga, bo często łapało mnie zwątpienie, ale warto było. Z bety stałem się alfa.

Piszę to po to, żeby młode beciaki z tagu miały jakąś motywację w mojej historii. Byłem jednym z was i wiem jak to jest. Możecie jednak się zmienić. Z fartem mordeczki. #motywacja #rozwojosobisty #wygryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Pewnie bait ale na wszelki wypadek jeśli jesteś na tyle naiwny bo nigdy nie wiadomo. Nie czaisz że przegryw nie może być dominujący i budzić respekt xd? Nawet jakby starał się być agreswyny to i tak zostanie stłamszony i wróci do uległości czyli swojej naturalnej skłonności. Dla prawdziwego przegrywa nerdmaxxing nie jest złym wyborem z braku laku. To co opisujesz jest dość standardową progresją w życiu mężczyzny, ale w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ok zastanów się dla czego taki byłeś. Prawdopodobnie była to naturalna reakcja na słabe ciało.
Ci którzy są głośnymi alfami to wielkie chłopy.
Z tym nie da się za wiele zrobić.
  • Odpowiedz
Porzuciłem też gierki, spaliłem książki

@mirko_anonim: Już to pachnie zarzutką, a żaden chłop nie jest tak głupi, by tego nie zauważyć.
Ogólnie jako mirek starałem się bronić anonimowe mirko, widząc, że ktoś próbuje i się udaje. Ale to zarzutka loł kłuality.
Jestem w stanie uwierzyć, że jakiś chłop pokonał nieśmiałość i znalazł kolegę, albo w końcu udała się randka z tindera z happy enden w sypialni. Nawet, że zagadał do
  • Odpowiedz
@DrPrzegrozofiusz: Jeśli mam sobie wyobrazić sytuacje w której to nie jest zarzutka to jak jakiś autystyczny ale atrakcyjny koleś nieogarniający internetów i normalnie pisać zaczął bardziej wychodzić z domu i odważniej się zachowywać i akurat kogoś poznał po czym postanwił zrobić ten debilny wpis ale za mało śledze mirkoanonim i nie widze za bardzo komu chcialoby sie tracic czas na pisanie takich głupich baitów więc odpisałem ehh.
  • Odpowiedz