Aktywne Wpisy

MonazoPL +135
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +254
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Od dziecka byłem tym cichym, spokojnym i posłusznym dzieckiem. Mało piłem i prawie nie imprezowałem. Wolałem czytać książki czy grać w gry. Z dziewczynami praktycznie nie szło. Idealny materiał na tag #przegryw. Mam żal do rodziców o wychowanie. To dobrzy i ciężko pracujący ludzie, ale gdybym wychował się w bardziej patologicznym środowisku to nigdy nie wyrósłbym na beciaka. Rodzice chcieli dobrze, ale po ponad 30 latach życia zrozumiałem, że to był błąd.
Od roku zacząłem naprawę siebie. Regularna siłownia, sterydy, p-------y, a-----l. Coraz częściej wychodziłem do klubów. Zmieniłem się też mentalnie. Zacząłem być bardziej agresywny, dominujący w towarzystwie. Nie mam już problemu powiedzieć komuś, żeby s--------ł albo zagrozić w--------m. Ludzie zaczęli mnie szanować, a kobiety zrobiły się milsze dla mnie. Porzuciłem też gierki, spaliłem książki i zacząłem mieć męskiej hobby - siłownia, motoryzacja, kobiety. To była ciężka droga, bo często łapało mnie zwątpienie, ale warto było. Z bety stałem się alfa.
Piszę to po to, żeby młode beciaki z tagu miały jakąś motywację w mojej historii. Byłem jednym z was i wiem jak to jest. Możecie jednak się zmienić. Z fartem mordeczki. #motywacja #rozwojosobisty #wygryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: co to gowno
PobierzCi którzy są głośnymi alfami to wielkie chłopy.
Z tym nie da się za wiele zrobić.
@mirko_anonim: Już to pachnie zarzutką, a żaden chłop nie jest tak głupi, by tego nie zauważyć.
Ogólnie jako mirek starałem się bronić anonimowe mirko, widząc, że ktoś próbuje i się udaje. Ale to zarzutka loł kłuality.
Jestem w stanie uwierzyć, że jakiś chłop pokonał nieśmiałość i znalazł kolegę, albo w końcu udała się randka z tindera z happy enden w sypialni. Nawet, że zagadał do
@mirko_anonim: Skończysz jako łysy grubas z nadciśnieniem i cukrzycą ( ͡° ᴥ ͡°)