Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +40
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

@Niewiemja: Moze moglbym to sprobowac, ale mysle jeszcze o sertralinie, glownie chodzi o to zeby nie czuc takiego zmęczenia i muła, co z tego ze przycisza lęk czy depresje jak jest sie bez zycia?
Dawka 300 mg bupropionu jest stosowana i uważana za bezpieczną w leczeniu depresji i innych wskazań, pod warunkiem odpowiedniego dawkowania i monitorowania. Zwykle leczenie zaczyna się od dawki 150 mg dziennie, którą można zwiększyć do 300 mg dziennie po około tygodniu. Jest to zazwyczaj maksymalna dawka dla większości pacjentów, choć w niektórych przypadkach