Aktywne Wpisy

yourgrandma +40
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
czasnawykopki +79
Piękny moment na giełdzie.
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
źródło: IMG_2101
Pobierz

Moja ma jakiś trudny okres w pracy i chodzi jak osa. Właśnie się na mnie o jakieś głupoty wk^^wiła i poszła spać.
Miałem się martwić bo nie będzie się teraz odzywać ale w sumie to mam teraz święty spokój i się cieszę.
Też tak macie czy to już jakaś patologia u mnie?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: karanie cisza - ciekawe od kogo sie tego nauczyla?
@mirko_anonim: tak dzieje się w większości polskich związków, co nie znaczy że to nie jest patola.
oszczędzę ci tej paplaniny kobiety-gpt wyżej i napisze wprost: jeśli teraz nie zareagujesz i nie naprostujesz jej toksycznych zachowań tzn. nie rzucisz jej ultimatum z zakazem karania ciszą + zakazem wyładowywania gówna z pracy na tobie, to przy rozpadzie związku za kilka lat będziesz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Zrób to samo, aż nie przeprosi ( ͡° ᴥ ͡°)
@mirko_anonim: Tu ci się znak zapytania wkradł