Wpis z mikrobloga

Na jakiej stacji kontroli pojazdów we Wrocławiu lub okolicach nie dowalają się do wszystkiego? Nie mam ochoty użerać się z jakimiś służbistami, którzy czepiają się rzeczy z d--y. Szukam miejsca, gdzie nie będą robić problemu z każdej drobnostki, auto nie jest złomem i jest w pełni sprawne.

#stacjakontrolipojazdow #skp #wroclaw #badanietechniczne
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wszystko jest sprawne, żadnego wycieku nie ma. Po prostu szukam stacji, która nie wyszukuje problemów. Większość diagnostów z jakimi miałem do czynienia to mruki zachowujące się z wyższością.
  • Odpowiedz
  • 1
@icanifiwantto nie wiem jaką część Wrocławia preferujesz, ale z doświadczenia polecam TempoCar na Rękodzielniczej (bez umawiania się), a z opinii - AMA Diagnostik na Białowieskiej (trzeba się zapisywać).
  • Odpowiedz
@icanifiwantto: dunajscy przy Kromera. Nie dość, że się nie p----------ą do żarówki przy rejestracji to jeszcze zawsze powiedzą co jest lub będzie do roboty niedługo. Swego czasu nawet Nubira przechodziła mi tam przegląd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@icanifiwantto: a kto to wie, jedna sie nie czepiala kiedys to potem czytalem ze w likwidacje i miala kontrole =)
Polecam SpeedCar np Kaufland na Legnickiej (bo adresu nie znam). Czepil sie zarowki, dal za darmo firmowe z szuflady. I juz sie nie czepial. To bylo kiedys a na innej za zaroweczke ponowna kontrola za 20zl... teraz juz sprawdzam zaroweczki.
Pamietaj ze Ukrainiec moze 4 rok jedzic swoim autem bez
  • Odpowiedz