Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Jak ja k*rwa nie cierpię lekarzy.
Zabieg w prywatnej klinice za miliony monet, termin umówiony 2 miesiące temu, wszystko przygotowane, urlop zaplanowany na dzień zabiegu, dojazd z innego województwa, ale dzień przed dzwoni pani z recepcji i mówi, że trzeba przełożyć na wybrany przez NICH termin, bo lekarz niby jest tego dnia, ale musi wcześniej skończyć bo zaczyna urlop następnego dnia.
NO JA PIE*OLE
@forfiterex: nie no z tym urlopem to przesadziłeś xDD
Na c--j tagujesz to g---o #programista15k
#czarnolisto
źródło: image
Pobierz@Bipolar-: no musi sie spakowac pewnie na seszele
@Creamfields: na które pytanie n---------a fajo?
@forfiterex: Pewnie to był proktolog. Majstrował przy dupie, narobił nadziei a potem nagle wyjechał. No i nie pisze, nie dzwoni. Smutna historia. Dodatkowo pewnie masz hemoroid i z wrażenia po odwołanej operacji nie możesz usiedzieć na miejscu
. A tu to nie lekarz zawinił tylko biurwa. Wykupiłeś