Wpis z mikrobloga

@1957_apofis_pl no ale serio, ta gra dostała niższą ocenę niż Concord xD

P.S. i znając życie dickuss też o tym wspomina, ale rozciągnie to na 10 minut, podczas gdy ja zobaczyłem tego newsa na obrazku, którego przeczytanie zajęło mi 2 sekundy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@1957_apofis_pl: Czyli można bojkotować grę będąc recenzentem za to że baba w studiu napisała tweeta o śmierci prawackiego propagandysty ale nie można jako recenzent wyrazić statementu przeciwko generatywnej AI używanej w grach? Bo to jest MARGINALNE? A nie marginalnym był tamten tweet? Czy Arkadikuss nie usprawiedliwia właśnie przesuwania okna overtona?
ActiveekHere - @1957apofispl: Czyli można bojkotować grę będąc recenzentem za to że b...
  • Odpowiedz
@greedy_critic: @nufdcvbt po dramce już poprawili dali 9/10. Tylko nawet czytając tą recenzję to widać, że jest oceniania pozytywnie, ale recenzentowi włączył się tryb zwalczania AI w grach i końcowa to jest 2/10 i clickbait, a raczej ragebait.

ale giereczki to giereczki i większą dramą jak dla mnie to jest brak nominacji GRAMMY na najlepszą ścieżkę dźwiękową w grach dla ekspedycji 33, a nominowane są Avatar, SW Outlaws i
  • Odpowiedz
P.S. i znając życie dickuss też o tym wspomina, ale rozciągnie to na 10 minut, podczas gdy ja zobaczyłem tego newsa na obrazku, którego przeczytanie zajęło mi 2 sekundy ( ͡º ͜ʖ͡º)

@greedy_critic: Ich filmy tak działają generalnie. Najpierw rozciągają coś co można streścić i to bardzo na 10 minut/cały film a później nagrywają o tym jeszcze kilka filmów za jakiś czas. Tak robi na
  • Odpowiedz