Wpis z mikrobloga

Oglądam pierwszy raz mecz #ekstraklasa od kilku lat. W porównaniu do meczów Bayernu, Barcy, PSG, Man City to przecież jak zupełnie inna dyscyplina sportowa, ewentualnie jakbym na spowolnieniu x0.5 oglądał mecz xD

Wy to serio oglądacie tak nie dla beki?

#mecz #kiciochpyta
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kismeth mam to samo, nie ogladalem ekstraklapy chyba z 10lat jak nie wiecej i dzis nastapil dzien dzisiejszy, balonik napompowany, mysle zobacze jak sie teraz w #ekstraklapie gra kleji. Ja was ludzie podziwam ze macie tyle czasu, checi żeby taka padake oglądać i się nia emocjonowac. Oczy krwawią.
  • Odpowiedz
@paniczhrabi: 10 lat nie oglądałeś i AKURAT włączyłeś mecz dwóch najgorzej grających drużyn w 100-letniej historii tej ligi... Z tragarzami też przechodziłeś przypadkiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
włączyliście mecz dwóch najgorszych drużyn, a oczekujecie jakby grały dwie najlepsze. Toż to hipokryzja jakaś.

@liz_mi_piety: nie no, Widzew wydał na transfery więcej niż kluby La Ligi, walczy o utrzymanie, tak jak Legia xD tam powinni gryźć trawę.
  • Odpowiedz
  • 0
Tak na pewno oglądasz pierwszy raz i akurat wybrałeś ten KONKRETNY mecz. Nie troluj ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@_Cartman_: no oglądam pierwszy raz polskie el clasico w strefie spadkowej. Co w tym dziwnego?
  • Odpowiedz