Wpis z mikrobloga

byłem na marszu we wrocławiu i z marszu niepodległości Międlar zrobił marsz j-----a Ukraińców. Zgadzam sie z tym hasłami ale było tego za dużo.
jakiś inny prowadzący by sie przydał i dać więcej muzyki, hymn, rote. Było sporo rodzinek, małolatów a ci ciągle o j-----u
#wroclaw #marszniepodleglosci
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@0ZZZzzzZZZ0 podobnie miałem jakieś ~10 lat temu. Wyobrażałem sobie śpiewanie pieśni patriotycznych itp. a tu w kółko było „raz sierpem, raz młotem…; a na drzewach zamiast…”. Przez pierwsze 10 minut bawiło, później obrzydziło już marsz. Pierwszy mój marsz i póki co ostatni.
  • Odpowiedz
@0ZZZzzzZZZ0: własnie przez takich idiotów patriotyzm przestał kojarzyć się z czymś dobrym, teraz kojarzy się z szurami i sebkami w dresach 80 iq, którzy tak naprawde z patriotyzmem mają mało wspólnego
  • Odpowiedz
@0ZZZzzzZZZ0: p------e, że codziennie mija się takich ludzi, jak wy. Powinniście być marginesem wyśmiewanym przez społeczeństwo, a stanowicie znaczącą jego część. Obrzydliwe ( ͡° ʖ̯ ͡°) @femboiz69
  • Odpowiedz
marsz j-----a [...]. Zgadzam sie z tym [...]ale było tego za dużo.

@0ZZZzzzZZZ0: D--a prawaka pęka ? Brzmi jak zabawy na plebanii w Dąbrowie Górniczej xDD A potem płaczecie, że normalni ludzie się z was śmieją.
  • Odpowiedz