Wpis z mikrobloga

@Huptys: jeżeli Król Roju zostaje zaatakowany, zadaniem psów jest obrona swojego pana. Dawno nie widziałem takiego zbiorowego upodlenia połączonego z wpojonym poddaństwem. Nie tylko my postrzegamy fanów legoludów w ten sposób, podobnie widzą to również osoby spoza tej sytuacji. Psy doskonale psują wizerunek swojego pana i całego kółka legoludów. Ludzie postronni odbierają ich jak jakąś odlejoną sektę, której członkowie nie mają czegoś takiego jak własne zdanie. Powtarzają jak boty wszystko,
  • Odpowiedz
@Huptys: ja p------e dlaczego ten gość, tak samo jak n---------y ziemniaczany książe uderzają ręką o te bidony rozwadniając tę barwioną wodę? 11 lat rozrabiam białko i kreatynę, i w życiu nie widziałem żeby ktoś w ten sposób coś mieszał w szejkerze,to jakiś efekt jego autyzmu czy miłości pomiędzy psem a jego Panem.
  • Odpowiedz
oni dalej nie rozumieją że to nie są żadne zarzuty tylko beka z nich?

@Kwerku232: oni są święcie przekonani że "nie poniósł konsekwencji" w memie z kiszakiem to największy zarzut jaki kiedykolwiek w jego stronę skierowano i że go nienawidzimy bo nam gierki obraził i każdy z nas ogląda cały jego stream
  • Odpowiedz