Wpis z mikrobloga

@Badmanek: no marsz niepodleglosci to był fo 2009 roku marsz typowo nacjonalistow i nikt się z tym nie krył. Później powstało to stowarzyszenie weszli politycy i sobie zagarnęli ten marsz co wielu nacjonalistom (ale nie tym pseudo z RN czy od Brauna) się nie podoba.
  • Odpowiedz
@Badmanek: To jest polityczny marsz zwolenników PIS, Konfederacji i Korony Brauna + kibiców Legii (głównie Legii bo mają blisko) + szeroko pojętych środowisk nacjonalistycznych (narodowych). Gros tego marszu to takie osoby.
  • Odpowiedz
@Badmanek: ja nie wiem czy Ci ludzie są opłacani czy są po prostu debilami

Jakby któryś z pisowców miał zarzuty gwałcenia dzieci, bicia kobiet i znęcania się nad zwierzętami to i tak byłby męczennikiem ściganym przez tuska
  • Odpowiedz
  • 0
@Cinos rozumiem, że jeżeli będziesz spieszył się do pracy, ja puszcze cie w kolejce w sklepie a następnie okradnie ci mieszkanie, to będziesz stał za mną, jakbym miał odpowiedzieć za to karnie?
  • Odpowiedz
@Badmanek: sprowadzasz do absurdu hierarchie pojęć. ale jesli uratowales 100 ludzi, przywracales sprawiedliwosc, a na starosc cos Ci sie p------o i kogos okradles to sadze ze i tak zrobiles wiecej dobrego niz zlego

przeciez to jest cyrk dla motłochu tuska, teraz zerknalem ten fundusz to bylo 250mln PLN, costam wydal na remont, cos na Pegazusa, cos niejasne jest ze 100 mln PLN przepucil w strone finansowania Suwerennej Polski, to samo bylo
Cinos - @Badmanek: sprowadzasz do absurdu hierarchie pojęć. ale jesli uratowales 100 ...

źródło: fbc3978ba32213-948-506-0-0-1609-859

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@Cinos przecież on nie uratował 100 ludzi. Wątpię, żeby uratował chociaż jedna, więc wprowadzasz taki sam absurd, jaki zazurzasz mi.

Nawet jakby chodziło tylko o 100 mln i napiszesz mi, że 100 baniek to jest nic, to ja nie mam pytań xD
  • Odpowiedz
@Cinos: Nikt cię nie weźmie na poważnie, jak będziesz zrównywać z-------e pieniędzy z wydaniem ich w sposób, w który się nie zgadzasz. Przecież to z góry argument w złej wierze - "co z tego, że SuwPol coś z-----ł, skoro teraz mamy wyższy deficyt". Dwa niepowiązane ze sobą tematy.
  • Odpowiedz
  • 0
@gottagetagrip2020 dla mnie jak ktos wywala 350mld w 2 lata i nic sie nie zmienilo albo jest gorzej i wizje na gorzej, a mowi "lapac zlodzieja" co podejrzewaja ze przewalil ulamek to jest bezczelnosc i chamstwo
  • Odpowiedz
@Cinos: Największy jednostkowy wzrost to było +66 mld PLN z tytułu wprowadzenia 800+. Czyi to był program?
A w 2025 gdzie ten wał? W wydatkach na zbrojenia? Kupujemy AH-64 od teścia Tuska? K2 od brata Kosiniaka? Radary dla Narwii od syna Sikorskiego?
  • Odpowiedz
  • 1
@Cinos a Ja bym chciał, żeby urzędnicy nie traktowali pieniędzy z funduszu sprawiedliwości tak, jakby to były ich prywatne pieniądze i finansowali z nich swoje kampanie. Od tego mają subwencje.
  • Odpowiedz