Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +297
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wybieramy się grupą znajomych na sylwestra w góry. Miks wszystkich - dwie pary z dziećmi, dwie bez, jedna z psieckiem ;)
Do tej pory miałem z nimi styczność okazjonalną (raczej to znajomi-znajomych) ale już w przeszłości widziałem że coś jest na rzeczy. Pomimo tego, że pies ma rok i nie jest problemowy, często na spotkaniach pozostawali 'w gotowości' gdyby musieli wrocić do domu (podgląd na kamerce non stop). Dodatkowo lubili być w bliskiej odległości bo co 2h ktoś jechał wyprowadzić psa na siku.
Ale wracając do sedna - wyjazd i szukanie domku.
Z początku zaznaczyli co by się upewniać, czy gospodarze akceptują psy - spoko podejście.
Ale potem się zaczęło xD
Jeden domek odpadł bo nie miał ogrodzenia a oni lubią psa wypuśić, ale to na odludziu więc boją się że poleci za lisem czy dzikiem.
Do drugiego mieli obiekcje bo był staw i może wskoczyć.
W każdym upewniali się, będa mieli dostępny pokój z dala od innych ludzi co by pies mógł odpocząć w spokoju i sie nie denerwował (nawet pary z małymi dziećmi nie stawiały tego za kryterium xD)
Potem im się wyjazd w góry odwidział bo to 5h drogi i nie chcą psa męczyć
Nie omieszkali jeszcze upewnić się, że nikt nie planuje brać fajerwerków xD
Tak jak pisałem, dwie pary z małymi dziecmi (łącznie trzema) a oni jedynie wymagali pokoju dla siebie. A psi rodzice cała liste wymagan i wykluczen xD
Nie wiem co tu się pozmieniało, kiedys posiadanie psa było jakies latwiejsze
#psy #psiarze #psiecko #heheszki #bekazpodludzi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
mam taką jedną mądrą znajomą, mówiła że woli psa od dzieci bo "wakacje łatwiejsze". Pytam się jej - jak w takim razie przewozisz psa samolotem, bo moje dzieciaki dają radę i 12h polecieć.
"jak to jak, po prostu zostawiam go w psim hotelu na 2 tygodnie" XDD
No tak to można, faktycznie, wziąć sobie zabaweczkę i ją trzy razy do
Te z d--y problemy, co wymyślacie, to serio 2/10
@mirko_anonim: ehh... przebaitowane
@A330: Ale w czym masz problem? Jak dziecko wysyłało się na kolonie czy do dziadków na wakacje to też szok i niedowierzanie?
@Znachor_enjoyer: Mam znajomych którzy też psa podglądają na kamerce. Co prawda nie lecą go wyprowadzać raz po raz