Wpis z mikrobloga

Fusion 360 - mój pierwszy model - osłona wentyla zbiornika hydroforowego w 3D - poznaję Fusion

Film dedykuję wszystkim, którzy namówili mnie do otwarcia nowej karty historii na prowadzonym przeze mnie kanale. Pomimo wielkiego oporu z mojej strony, przygotowałem pierwszy film, który wprowadza nas do przygód z programem Autodesk Fusion 360 - wariant darmowej wersji hobbystycznej.

Zapraszam: (505) Fusion 360 - mój pierwszy model - osłona wentyla zbiornika hydroforowego w 3D - poznaję Fusion

Odwiedź również stronę internetową kanału: IPc - Inżynier Programista

Tag do śledzenia wpisów: #inzynierprogramista

#inzynierprogramista #cad #fusion360 #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #druk3d #technologia
InzynierProgramista - Fusion 360 - mój pierwszy model - osłona wentyla zbiornika hydr...

źródło: min111125a

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jalop: FreeCAD raczej nadal pozostanie tym najczęściej przedstawianym, ponieważ statystycznie najwięcej osób potrzebuje go poznawać. Chyba, że po pojawieniu się materiału z Fusion coś zmieni się w reakcji szanownej widowni.
  • Odpowiedz
@InzynierProgramista: bardzo cenię sobie Twoje filmy z FreeCAD. Fusion nie jest dla wielu opcją ze względu na zapis projektów w chmurze. Ja jak i wielu innych zapewne ceni sobie możliwość trzymania plików lokalnie. Dodatkowo nie wiadomo kiedy Fusion zrezygnuje z opcji hobbystycznej i przejdzie tylko na plany płatne. Mam nadzieję że wiele się jeszcze nauczę z Twoich filmów o FreeCAD.
  • Odpowiedz