Aktywne Wpisy

Zmorka +298

czerwony_kmer +448
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Mam pytanko :) Zostało mi zabrane prawo jazdy i wniosek o ukaranie do sądu. Kilka dni temu otrzymałem list z sądu (wszystko odbyło się bez mojej obecności w sądzie), z informacją ile mam do zapłaty kary i na jakiś okres czasu zostało zabrane PJ. Z tego co rozumiem to mogę się odwołać (ale biorę wszystko na klatę). Mam teraz czekać na kolejny list, gdzie będzie napisane że wyrok jest prawomocny? I czy będzie tam informacja do kiedy mam czas i jak opłacić te grzywnę? Pierwszy raz mam takie problemy i nie wiem kogo pytać o rady. #prawojazdy #sad #policja #mandat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: dostałeś wyrok nakazowy i masz tam w pouczeniach wszystko napisane, co do odwołania... 7 dni na odwołanie jest jak się z nim nie zgadzasz, co do grzywny to sam musisz to opłacić i lepiej jak najszybciej. Od kilku lat się zmieniły przepisy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny