Wiele osób zarzuca Kiszakowi uciekanie od niewygodnych pytań. Możecie w komentarzu podać kilka przykładów czy jesteście mitomanami?
@WalczeZaWolnosc: Przepraszam, ale czy ty jesteś człowieku normalny? Myślisz, że wszyscy mamy zbiór/bibliografię wypowiedzi Kiszaka. Przecież tyle co on głupich rzeczy powiedział albo jakichś farmazonów to każdy musiałby sobie kupić osobny dysk twardy żeby to zapisywać.
Kiedy po iego wypowiedzeniu się po strzelankach pytasz go trochę więcej niz zasłyszał w jakimś g---o eseju. Np. Jak zaczął k----ć na Halo, próbowałem w komentarzach wejść w polemikę, zostałem pominięty, tak samo siedzenie pół strima i pytanie go o to.
Wiele osób zarzuca Kiszakowi uciekanie od niewygodnych pytań. Możecie w komentarzu podać kilka przykładów czy jesteście mitomanami?
źródło: 283d7cac6218c79fefd16f569be1f73b4e37877e5a3b0f881273e9f407239af2
Pobierz@WalczeZaWolnosc: Przepraszam, ale czy ty jesteś człowieku normalny? Myślisz, że wszyscy mamy zbiór/bibliografię wypowiedzi Kiszaka. Przecież tyle co on głupich rzeczy powiedział albo jakichś farmazonów to każdy musiałby sobie kupić osobny dysk twardy żeby to zapisywać.
A ja zacząłem sobie robić jakiś mały zbiór xD Tutaj mam taką perełkę np.
źródło: G5Wtlk-XoAAfEAn
PobierzNp. Jak zaczął k----ć na Halo, próbowałem w komentarzach wejść w polemikę, zostałem pominięty, tak samo siedzenie pół strima i pytanie go o to.