Aktywne Wpisy

bruhh +476
Ten stream, ta zbiórka, ta szemrana fundacja.. idealnie pokazały mi, jakim durnym narodem jesteśmy, jak większość naszego społeczeństwa to po prostu durnie bez mózgu i podstawowych instyktów.
Nie neguje pomocy dla dzieciaków, coś tam pewnie do nich trafi ale to jest dosłownie promil tego, co potrzeba w naszym systemie zdrowia. Co roku jesteśmy j----i na miliardy złotych przez NFZ i całą reszte tego kółeczka wzajemnej adoracji. Co roku jesteśmy j----i przez cwaniaczków wykorzystujących
Nie neguje pomocy dla dzieciaków, coś tam pewnie do nich trafi ale to jest dosłownie promil tego, co potrzeba w naszym systemie zdrowia. Co roku jesteśmy j----i na miliardy złotych przez NFZ i całą reszte tego kółeczka wzajemnej adoracji. Co roku jesteśmy j----i przez cwaniaczków wykorzystujących
dzien_dobry_22 +322

Yyy, PZU DOM nie oferuje już all risk? Mam ofertę na przedłużenie od nich i nie mam jak rok temu nigdzie wyrażenia "od wszystkich" ryzyk czy "all risk". Przeglądam aktualne OWU i widzę:
Co jest przedmiotem ubezpieczenia?
Umowa obejmuje wyłącznie przedmioty, ryzyka oraz rodzaje ubezpieczeń wybrane przez Klienta.
Czego nie obejmuje ubezpieczenie?
przedmiotów, ryzyk oraz rodzajów ubezpieczeń, które nie zostały wykupione.
wtf? Ryzyka z tego co widzę są nazwane?
#ubezpieczenie #mieszkanie #mieszkania #nieruchomosci #pzu #ubezpieczenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jest tu jakis agent?