Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1338
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +210
źródło: 1000005415
Pobierz

źródło: temp_file346004043225636369
Pobierz@HuopskiRozum: J----Y KOMUCHU! podatki są dobre, szczególnie majątkowe. Tylko w systemach komunistycznych ich nie ma j----y komuchu!
Z tą colą, to dowaliłeś. Jeśli potrzebujesz jakiegoś motywatora do zmiany błędnych nawyków, to nie świadczy to o Tobie za dobrze.
@Morf Nie no co ja czytam 2x. Jak im rata w------a przez WIBOR, to dokładali z oszczędności czy ceny najmu
źródło: comment_16643758424OyK4Cw6jBrUV0lg79AFNN
PobierzWięc problem demografii wynika z:
a) innych miejsc życia mężczyzn i p0lek
b) prania mózgów przez amerykańską pop-kukturę indywidualizmu, jak gdyby nasz odwieczny model wielopokoleniowy był c-----y.
c) innych czynników.
W wielu krajach funkcjonuje kataster i jakiś cudem ceny mieszkań są tam przystępniejsze w przeliczeniu do zarobków. Mało tego np. we Włoszech wprowadzono podatek od 2 mieszkania i chciano to rozszerzyć co spotkało się z oporem społecznym i pozostanie przy pierwotnych założeniach.
Jeśli nas Matka Boska nie obroni
To co się stanie z Polakami
Codziennie modły więc zanoszę do Niej
By ocaliła nas -
Sledze sobie pewien content pewnej influencerki (przypadkowo mi wyskoczylo jak szukalem prezentow dla dzieci siostry) i kobiety zachwycaly sie w komentarzach pod rolka
Po pierwsze chłopcze nie będziesz mi mówił, jak i o kim mam się wyrażać, bo to wyłącznie moja sprawa. Z tym wykształceniem to też bym się nie zapędzał na Twoim miejscu. Dlaczego p0lczyska pisały w komentarzach to co pisały, to nawet nie chce mi
Temat katastru obecnie jest absurdem. Bo tak jak napisałeś, jest to jakiś tam ogranicznik dodatniego sprzężenia jeśli chodzi o ceny nieruchów i najmu, ale w sytuacji, gdy ludności danego kraju przybywa i jest zapotrzebowanie na lokale. Obecnie
A na pierwsze tez spoko niech piwniczaki-renciaki maja motywacje do pracy.
No to niech w twoim powiatowym landlord sobie kupuje caly blok, bo moze a potem niech placi od tego duzy podatek co roku. Cos czuje ze szybko by sie tego bloku pozbyl.