Wpis z mikrobloga

Damian zbanowany ale odpowiedź zauważyłem to odpowiem. @HermesBird @Empirycznyracjonalista śmiejecie się z @akaisterne bo niby dajecie merytoryczną odpowiedź, a on was blokuje i tyle z dyskusji. Wasz koleżka nazwał mnie schizolem i wrzucił na czarno nie odnosząc się do żadnego argumentu XD

Ile razy się nabijaliście z @qew12 i innych na #neet wyzywając od pasożytów bumelantów? Czy to było w ogóle spójne? Ni c---a, bo przecież wasz Gerwaś ćpał za kasę rodziców aż go bolały organy i latał po szpitalach. Chłopak żył w sinusoidzie gdzie raz chciał się poprawić, internet był zły i blackpill aż za bardzo mu rył banię, a innym razem wszystko było bez sensu i chciał tylko ćpać za hajs starych i się wylogować po skończeniu kasy. W przypływie negatywności za pomocą swojej dynaminy romantyzował swoją c-----ą sytuację, ubierał to w piękną hierarchię i kreował się na elitę ale to wszystko wynikało właśnie z social skilla, którego taki @akaisterne kompletnie nie ma, nawet przez internet.

Cichemu, zaplutemu autyście to nic nie wybaczycie, a Gerwaz to mógł sobie mieć 183 cm wzrostu i c--j, on król trueceli. Wojną teczkową gnębicie stałych bywalców i niszczycie atmosferę, a ja jak wam teraz chciałem pokazać, że z palcem w dupie mogę zrobić to samo z waszą ekipą, to nagle ja jestem schizol XD Spójrzcie na siebie, jak to przedwczoraj wasz idol powiedział "co wy k---a z życiem robicie, że wiecie o co chodzi z jakimś Trąbaczem". Ile tu się hejtu wylało na @anonanonimowy321, @Van-der-Ledre i wielu wielu innych.

@akaisterne stary chłop prawie 40 lat na karku, bezrobotny, nie ma żadnych umiejętności, fachu w ręku i wy robicie z niego wielkiego oskarka j----e? @kolorowy_monochrom tak samo dostała teczkami, tylko ona potrafi się obronić i zaraz zaczęła się odwdzięczać teczkami, wtedy jasno wyszło, że na każdego można coś znaleźć. Jak przyjdzie na tag ktoś z zewnątrz napisać, że siedzenie tutaj to robienie sobie krzywdy i rycie psychiki to wyśmiejecie, ale jak Gerwaz tak samo uważa to go obronicie pisząc, że "odszedł przez fakeceli". Szlugens tak w niego był zapatrzony, że chyba mógłby mu robić za kibel i jeść jego scat. DOUBLE STANDARDS to się nazywa panowie!

#przegryw
Truthsayer - Damian zbanowany ale odpowiedź zauważyłem to odpowiem. @HermesBird @Empi...

źródło: orb1231zxvb12

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@akaisterne: a wszystko to pod przykrywką udawania największych przegrywów na świecie, normalnie papieże blackpillu. Jakoś wątpię żeby przegryw był w stanie do tego stopnia zgnębić kogoś jak oni.
  • Odpowiedz
@Truthsayer: to uniwersum robi się coraz bardziej dziwaczne, pokłócone śmiertelnie zielonki, znające swoje poprzednie konta siedem pokoleń wstecz, wojny o prestiż w grupie deklaratywnie pozbawionej prestiżu. Nie możecie grać w lola i wyzywać się na czacie? Przenieść się do robloksa, discorda albo na czany, z których wypełzliście? Mirko mi psujecie.
  • Odpowiedz
  • 1
@przybysz_miedzygwiezdny: charakteryzuje ich parę prostych schematów myślowych. Wystarczy raz na jakiś czas zerknąć na tag, umieć korzystać z wyszukiwarki żeby tak jak oni zrobić teczki, no i potrafić szybko skimmować tekst żeby znaleźć co trzeba w tym rozgardiaszu postów. Nic specjalnego w sumie:)
  • Odpowiedz
@Truthsayer:

Po 1. Kukoldziku nie mam pojęcia kto cię nazwał schizolem i nawet nwm kim ty jesteś.
2. Ja z Gerwazym nic wspólnego nie mam jak i z całym incelios, wszystko robię indywidualnie, a to ty w tym wpisie lizesz odbyt frezji, która sama jest w tym incelios XDDDDDD i sama bykuje innych użytkowników
3. Ja dalej nwm k---a o czym i o jakim naszym idolu ty piszesz. Cały ten
  • Odpowiedz
  • 0
@Empirycznyracjonalista: no to w takim razie Cię trochę pomyliłem, myślałem, że jesteś z OG dawnego incelios jak Gerwaz i Szlugens. Frezji odbytu nie liżę, chodzi tylko, że ona potrafi się odgryźć teczkami, a autyści na tagu sobie już z tym nie radzą.

Co takiego Ci mógł zrobić @akaisterne? On nikogo tu nie nękał, tylko ostatnio próbował się nieudolnie odgryźć między innymi Mandonowi, ale kto by się mu dziwił
  • Odpowiedz
jestem chyba pierwszą osobą, która staje w obronie

@Truthsayer: o czym ty w ogóle piszesz? Zielone konto założone wczoraj, a robisz dokładnie to samo o co oskarżasz wrogów, czyli próbujesz ich opluć. No i błagam, kogo ty niby bronisz w ten sposób, lokalną gwiazdę @Van-der-Ledre z grubo ponad 500 obserwującymi? O tym pisałam, kręcisz kolejną wojenkę, która interesuje ciebie i zahaczone przez ciebie zielonki. Spływajcie do internetowej nory, z
  • Odpowiedz
  • 1
@Kj5s6f2dk7s54o: czyli jak Rosja zaatakowała Ukrainę, to jak Ukraina walnie w nich dronem w odwecie to nagle robi dokładnie to samo co oni i ma spływać do swojej nory? Sorry stary, ale były grube ataki, to i jest wreszcie miejsce na odpowiedź. Swoimi idealizmami nic ciekawego nie wnosisz. Jakby tag nie był od dłuższego czasu zasrany multikontami z nickami tak toksycznymi jak @TrabaczPedufil to by mnie tu nie było.
  • Odpowiedz
@akaisterne: wychodzi z ciebie pięknie narcyz. Wszystko jest prawdą, poza tym te wszystkie teczki to są na ciebie, ty to wszystko pisałeś i oczywiście trombacz musi powiedzieć że jego ból jest większy niż mój. Jesteś najbardziej wstrętną osobą jaka istniała na tym tagu. Zakamuflowany judasz. Wcale mi cię nie żal
  • Odpowiedz
@Truthsayer: xddd ten antytrabacz pitoli o lizaniu frezji a jego samego mam właśnie na czarno na bycie „poklepywaczem” (jak to oni lubią pisać) doniczkary. Zresztą dodawanie na czarno wszystkich co ja plusuja działa znakomicie
  • Odpowiedz