Aktywne Wpisy
Gdzieś ostatnio czytałem fajną wypowiedź. Nie powtórzę 1:1, ale kontekst ten sam.
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
źródło: marsz
Pobierz
R_O_T_T_E_N +242
źródło: temp_file3425902407203960559
Pobierz

Ile razy się nabijaliście z @qew12 i innych na #neet wyzywając od pasożytów bumelantów? Czy to było w ogóle spójne? Ni c---a, bo przecież wasz Gerwaś ćpał za kasę rodziców aż go bolały organy i latał po szpitalach. Chłopak żył w sinusoidzie gdzie raz chciał się poprawić, internet był zły i blackpill aż za bardzo mu rył banię, a innym razem wszystko było bez sensu i chciał tylko ćpać za hajs starych i się wylogować po skończeniu kasy. W przypływie negatywności za pomocą swojej dynaminy romantyzował swoją c-----ą sytuację, ubierał to w piękną hierarchię i kreował się na elitę ale to wszystko wynikało właśnie z social skilla, którego taki @akaisterne kompletnie nie ma, nawet przez internet.
Cichemu, zaplutemu autyście to nic nie wybaczycie, a Gerwaz to mógł sobie mieć 183 cm wzrostu i c--j, on król trueceli. Wojną teczkową gnębicie stałych bywalców i niszczycie atmosferę, a ja jak wam teraz chciałem pokazać, że z palcem w dupie mogę zrobić to samo z waszą ekipą, to nagle ja jestem schizol XD Spójrzcie na siebie, jak to przedwczoraj wasz idol powiedział "co wy k---a z życiem robicie, że wiecie o co chodzi z jakimś Trąbaczem". Ile tu się hejtu wylało na @anonanonimowy321, @Van-der-Ledre i wielu wielu innych.
@akaisterne stary chłop prawie 40 lat na karku, bezrobotny, nie ma żadnych umiejętności, fachu w ręku i wy robicie z niego wielkiego oskarka j----e? @kolorowy_monochrom tak samo dostała teczkami, tylko ona potrafi się obronić i zaraz zaczęła się odwdzięczać teczkami, wtedy jasno wyszło, że na każdego można coś znaleźć. Jak przyjdzie na tag ktoś z zewnątrz napisać, że siedzenie tutaj to robienie sobie krzywdy i rycie psychiki to wyśmiejecie, ale jak Gerwaz tak samo uważa to go obronicie pisząc, że "odszedł przez fakeceli". Szlugens tak w niego był zapatrzony, że chyba mógłby mu robić za kibel i jeść jego scat. DOUBLE STANDARDS to się nazywa panowie!
#przegryw
źródło: orb1231zxvb12
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Po 1. Kukoldziku nie mam pojęcia kto cię nazwał schizolem i nawet nwm kim ty jesteś.
2. Ja z Gerwazym nic wspólnego nie mam jak i z całym incelios, wszystko robię indywidualnie, a to ty w tym wpisie lizesz odbyt frezji, która sama jest w tym incelios XDDDDDD i sama bykuje innych użytkowników
3. Ja dalej nwm k---a o czym i o jakim naszym idolu ty piszesz. Cały ten
Co takiego Ci mógł zrobić @akaisterne? On nikogo tu nie nękał, tylko ostatnio próbował się nieudolnie odgryźć między innymi Mandonowi, ale kto by się mu dziwił
@Truthsayer: o czym ty w ogóle piszesz? Zielone konto założone wczoraj, a robisz dokładnie to samo o co oskarżasz wrogów, czyli próbujesz ich opluć. No i błagam, kogo ty niby bronisz w ten sposób, lokalną gwiazdę @Van-der-Ledre z grubo ponad 500 obserwującymi? O tym pisałam, kręcisz kolejną wojenkę, która interesuje ciebie i zahaczone przez ciebie zielonki. Spływajcie do internetowej nory, z