Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jagoo: mam jakieś takie przedziwne przeczucie i wrażenie, że to oko z każdej postaci, jest namalowane na kształt twojego oka
aha, masz świetny glos na TT, chociaż inaczej sobie go wyobrażałem (bez ą i ę, bardziej taki suchy)
TobiaszSuchy - @Jagoo: mam jakieś takie przedziwne przeczucie i wrażenie, że to oko z...

źródło: Jagoo_cr

Pobierz
  • Odpowiedz
@Jagoo: właśnie to chciałem powiedzieć, a nie myślałaś żeby twoje ciało posłużyło jako wzór do kolejnego obrazu? mogłabyś sobie poukładac jakies oczy, uszy i inne części ciała (np. wycięte z tektury, folii, etc.) na swoim lub sobie to wyobrazić i namalować, do tego psychodeliczne kolorki, może wysmarować jakimiś farbami świecącymi cycuchy
nigdy w twoich pracach nie widziałem sylwetki kobiecej z tyłu, wszystkie z przodu są a przeciez plecy i dołeczki
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@TobiaszSuchy a właśnie że myślałam o tym, żeby malować na sobie, mam to w planach ale nie mogę się za to zabrać. Teraz pracowałam intensywnie bo mam dziś wernisaż w Warszawie i chciałam dokończyć pewne pomysły rysunkowe. A co do sylwetek z tyłu, mam takich parę ale chyba nic nie udostępniałam
  • Odpowiedz
nieautentyczne

@krowi_placek: mi sie podoba, Jagoo przedziera się do przodu, niedawno była na festiwalu gdzie jej prace spotkały się ze sporym zainteresowaniem, ludzie sami podchodzili i chwalili, teraz uczestnictwo w PL a potem może festiwal i patronat na Jamajce
nie podcinaj skrzydeł, to tylko opinie a każda sztuka musi trafić na właściwego odbiorcę
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@krowi_placek męczy mnie ale też nigdy nie jestem zadowolona w 100proc i uważam, że jeden temat można dopracować. Dla mnie to jest dopracowanie tematu, żeby go w końcu zamknąć. Bo tutaj nic nie jest do końca idealne, a ma być, więc tak długo to będę walkowala aż się znudze. I owszem, mam poboczne projekty, ale nie wszystko pokazuje
  • Odpowiedz