Wpis z mikrobloga

- Dzień dobry pani Bałdynow. Przykro mi poinformować, że pani syn stracił ręce, wzrok i nogi. Tutaj jako zadośćuczynienie macie głośniczek bluetooth i trzy paczki cheetosów

- Ale jak to panie majorze? Nic z tego nie rozumiem.... Aż trzy paczki?

- Uśmiech to zdjęcia... CHEEEEEEtos

Grzesiok - - Dzień dobry pani Bałdynow. Przykro mi poinformować, że pani syn stracił ...

źródło: y82mimooabrc1

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzesiok: poniekąd szkoda mi go. Nie jest z bogatej rodziny (zgaduję po zdjęciu), więc nie miał jak się wymiksować z poboru. Mózg wyprany przez urodzenie się w Rosji. Z nami byloby to samo, mamy szczęście zycia w zachodnim stylu/Europie.
Urodzić sie w Mali, Kongo, Erytrei, Gwinei, Kolumbi itp. miejscach byloby równie nieciekawe.
  • Odpowiedz
@N4lesnik: Cóż, groźny pies, który nie był dobrze wytresowany i zagryzł człowieka też mógł się urodzić niegroźnym psem i być wytresowanym. To nic nie zmienia. Jak takim pięknym kaleką będzie tam co 5 rosjanin, to może się uspokoją na setki lat. Niech się taplają bez kończyn we własnych odchodach. Guzik mnie oni obchodzą, bo zagrażają naszemu krajowi, a to jest dla mnie najważniejsze
  • Odpowiedz
  • 19
@anoniezle: czarny humor? Czarny humor to coś innego. Ja tylko drwię z bandziora. Myślisz że kto gwalci, rabuje i morduje? Jacyś magicy? Czy zwykli biedni chłopcy jak ten?

Oni wszyscy biedni bez rączek lub gdy dron wisi nad głową. Stojąc naprzeciwko dzieci, kobiet, starców, bezbronnych mężczyzn nie mają tej litości której ty oczekiwałbyś względem nich
  • Odpowiedz
@N4lesnik: przeciez on nie musial miec nic wypranego, idziesz na front i juz, jak z tym ruskiem ktoremu udalo sie uciec skaczac z pociagu. Sadzisz ze on mial wybor jakis? Mozesz sie gdzies niby zaszyc ale predzej czy pozniej ciebie znajda albo zlapia jako kolejny nr na ulicy jak robia ukry
  • Odpowiedz