Wpis z mikrobloga

- Dzień dobry pani Bałdynow. Przykro mi poinformować, że pani syn stracił ręce, wzrok i nogi. Tutaj jako zadośćuczynienie macie głośniczek bluetooth i trzy paczki cheetosów

- Ale jak to panie majorze? Nic z tego nie rozumiem.... Aż trzy paczki?

- Uśmiech to zdjęcia... CHEEEEEEtos

Grzesiok - - Dzień dobry pani Bałdynow. Przykro mi poinformować, że pani syn stracił ...

źródło: y82mimooabrc1

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ElonMuskKochamCie: na Ukrainie walczą praktycznie tylko ochotnicy, czyli ludzie którzy tam poszli zabijać Ukraińców dla pieniędzy, więc śmiało można wyśmiewać i gardzić samowarami, które wracają z tej wojny.
  • Odpowiedz
@anoniezle: Wojna to system, jak to mówi N. Bączyk xD Każdy Rosjanin to nasz wróg bo bierze udział w wysiłku zbrojnym wrogiego nam państwa (czy to walczy bezpośrednio na froncie, czy to pracuje w swoim kołchozie i zarabia hajs w podatkach na tę wojnę).
  • Odpowiedz
@Grzesiok: masz doslownie jedno zycie i konczysz w taki sposob, idac c--j wie po co, w interesie jakiegos capa ktorego na oczy nigdy nie widziales. Jak w ogole mozna wziac to za opcje, czemu jest tak malo buntu z ich strony.
  • Odpowiedz
poniekąd szkoda mi go. Nie jest z bogatej rodziny

@N4lesnik:
Wiesz, ze gddyby była wojna to taki jak on by cię zabił, kogoś w rodzinie wyruchał itd.
Niby nie powinno się ludzi odczłowieczać, ale prawda jest taka, że od dorosłych nawet jak mają sprane mózgi, trzeba traktować tak, jak postępują. Czyli są zwykłymi mordercami!
  • Odpowiedz
@VZee tak, juz tam widze samych ochotnikow XD tylu ochotnikow, ze trzeba sie ratowac posilkami z korei polnocnej czy ludami mongolskimi z wypizdowia i tylu ochotnikow, ze trzeba miec znajomosci aby wymiksowac sie z poboru.
  • Odpowiedz
@text wiec postaw sie w jego roli i zastanow sie czy bedac popychanym do tych dzialan przez jakiegos p----a z Moskwy, tez chcialbys byc tak oceniany? co drogie wykopki by zrobily bedac wyslanym na front? fajnie sie ocenia sprzed komputerka.

podobnie zabawne jak ocenianie Ukraincow, ktorzy wyjechali zamiast walczyc na froncie. jeden z drugim by robil to samo w obu przypadkach, bo instynkt przetrwania i zapewnienia bezpieczenstwa silniejszy.
  • Odpowiedz