Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Wyjezdza taki z ronda i 2 sekundy ma gaz wciśnięty i już ma 70mil/ godzinę, i musi puszczać gaz. Parodia.
Zamiast tego kup sobie gokarta, nawet z kumplem na pół taki pół profesjonalny, w UK za 2-3k£ chodzą takie, bierzesz na przyczepkę i na tor. I za £30 możesz jeździć po torze cały dzień.
Będziesz miał przeciążenia fun z jazdy większe niż Ferrari(fiacie xd), Lamborghini, za promil ceny i to na slickach a nie drogowych śmiesznych oponkach.
Sama prędkość to nie wszystko.
Do tego jedziesz full ile fabryka dała całymi godzinami, bez konsekwencji że kogoś zabijesz, albo stracisz prawko.
Nawet motor ci nie da takich przeciążeń,
Wybór jest prosty.
#uk #motoryzacja #samochody #gokarty #kubica #takaprawda #przemyslenia
@adamsowaanon: mnie to zastanawia dlaczego w uk jest tak dużo cabrio, w kraju wiecznego deszczu xD
Bo mogą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydawać bez sensu setki tysięcy £ żeby se deptać gazem przez 2-3 sekundy, bo potem nie wolno, i widzę to codziennie jak jeżdżą. Parodia.
Jeszcze rozumiem w jakimś upadłym tworzę jak rosja, ukraina, bialorus,
Tam se kupisz sportowe auto to masz w dopie zakazy bo upadłe społeczeństwo to akceptuje, i policjant weźmie w łapę jak zobaczy że rajdujesz po mieście omijając biedaków..
A jak się owiniesz na drzewie
@NuklearnySzpadel: no to wiem, tylko nie widzę logiki i sensu.
To tak jak bym kupował robota do grabienia liści pod chałpą za 300.000£ i użył go przez 5 minut rocznie. Potem by stał i gnił.
Choroszcz XDDDDD
a pyrkac sobie ponizej 70 mil na godzine to co to za frajda, byle jaki gruz to zrobi
Ale ja nie mowie ze ludzie nie jezdza szybko. bo sie zdarzaja tacy co zapieprzajo.
Tylko to jest meczace co chwile hamowac bo kamera,helikopter,policja, albo pedalarz.
Zamiast sobie kupic gokart i wtedy w 100% wykorzystac mozliwosci to maja te drogie fury ktorych ciezko czesto uzyc na 90% mozliwosci nawet
Sam juz kilka razy widzialem jak wisial nad expresowka tak 500m nad ziemia i lapal tych co zasuwaja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@adamsowaanon o to odpowiedź dlaczego nie chodzą na karting - są po prostu głupi.