@mirko_anonim: Nie wiem co to znaczy "potrzeba bliskości" ale wizyty na divach (ale tylko tych dobrych!) dają sporo satysfakcji i dopaminy więc na szeroko pojętą psychikę muszą być dobre. Tylko się nie zakochaj!
✨️ Autor wpisu (OP): @Lord-Penetrator Mógłbyś napisać więcej? Jaka była twoja motywacja do pierwszego spotkania z prostytutką? Dlaczego zdecydowałeś się przestać? Jak wspominasz ostatnie spotkanie?
@mirko_anonim: polecam sobie znaleźć zarówno psychoterapeutkę jak i divę. Z jedną pogadasz, a drugą pomacasz. Ja osobiście mam największy problem z samym kontaktem emocjonalnym i bardziej zależy mi żeby ktoś na mnie spojrzał z uśmiechem niż obciągnął (mimo że to też lubię), ale to jest chyba najdroższa perwersja.
organizacyjny-czempion-29: Jak będzie fajna psychicznie diva to spotkanie pomoże, jak będzie neutralna to nie pomoże, jak będzie patuska to pogorszy sprawę
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
@mirko_anonim: wszystko co da Ci jakąś przyjemność i chwilę wytchnienia może
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Z jedną pogadasz, a drugą pomacasz.
Ja osobiście mam największy problem z samym kontaktem emocjonalnym i bardziej zależy mi żeby ktoś na mnie spojrzał z uśmiechem niż obciągnął (mimo że to też lubię), ale to jest chyba najdroższa perwersja.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@movsd: możesz mieć do gratis i divy tylko musisz dobrze poszukać, bo to rzadkie rzeczy są. Ale sie zdarzają nawet