@mirko_anonim: Nie wiem co to znaczy "potrzeba bliskości" ale wizyty na divach (ale tylko tych dobrych!) dają sporo satysfakcji i dopaminy więc na szeroko pojętą psychikę muszą być dobre. Tylko się nie zakochaj!
✨️ Autor wpisu (OP): @Lord-Penetrator Mógłbyś napisać więcej? Jaka była twoja motywacja do pierwszego spotkania z prostytutką? Dlaczego zdecydowałeś się przestać? Jak wspominasz ostatnie spotkanie?
@mirko_anonim: polecam sobie znaleźć zarówno psychoterapeutkę jak i divę. Z jedną pogadasz, a drugą pomacasz. Ja osobiście mam największy problem z samym kontaktem emocjonalnym i bardziej zależy mi żeby ktoś na mnie spojrzał z uśmiechem niż obciągnął (mimo że to też lubię), ale to jest chyba najdroższa perwersja.
organizacyjny-czempion-29: Jak będzie fajna psychicznie diva to spotkanie pomoże, jak będzie neutralna to nie pomoże, jak będzie patuska to pogorszy sprawę
@mirko_anonim: wszystko co da Ci jakąś przyjemność i chwilę wytchnienia może
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Z jedną pogadasz, a drugą pomacasz.
Ja osobiście mam największy problem z samym kontaktem emocjonalnym i bardziej zależy mi żeby ktoś na mnie spojrzał z uśmiechem niż obciągnął (mimo że to też lubię), ale to jest chyba najdroższa perwersja.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@movsd: możesz mieć do gratis i divy tylko musisz dobrze poszukać, bo to rzadkie rzeczy są. Ale sie zdarzają nawet