Aktywne Wpisy

Tyrande +242
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

XD u mnie "preferencje" (bo jako Truecel realnie to nie mam żadnych opcji wyboru XD) dotyczący wyglądu/wzrostu dziewczyny są bardziej zmienię niż poglądy Polityczne niektórych Polityków( ͡° ͜ʖ ͡°) np: jeszcze w połowie 2024 roku podobały mi się dziewczyny bardzo wysokie takie wyższe ode mnie ja mam (176cm wzrostu) więc dla kobiet takie 177cm+ to według mnie wysoki wzrost jednak w drugiej połowie 2024 cośi się odwidzialo i nagle zaczęły mi się podobać dziewczyny bardziej niskiego wzrostu i tak mam do teraz XD oczywiście jako Truecel nie mam Żadnych szans ani na wysoką lub niską więc w sumie to to i tak bez znaczenia xD
@t4f9oy55: