Aktywne Wpisy

gonzo91 +75
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Piotrek7231 +123
#mecz
źródło: temp_file1450869082415563511
Pobierz

Fakt, jest kilka fajnych perełek, ale znaczna większość to są takie gnioty (szczególnie te polecane przez tiktokerów XD), że już chyba lepiej kupić sobie jakiegoś jaguara, bentleya albo coś z zary.
Ludzi do arabów ciągnie chyba ich projekcja, dużo arabów ma atomową projekcje w kwocie około 100 zł. No tylko co z tego, że je czuć skoro to są takie ulepy, że po godzinie chce się wymiotować. Co testuje araba to mam tak, że na początku pachnie naprawę ładnie i chce się to nosić lecz z upływem czasu wali to tak mocno po nosie, że nie da się wytrzymać. A już totalnie nie rozumiem zamiłowania i uznawania za super takich zapachów jak asad, który pachnie jak w---a miętowa, czy 9 pm, który pachnie jakimś jabłkowym mydłem.
Kurde już lepiej wydać to 300 zł i kupić coś porządnego szczególnie, że na necie ciągle są jakieś promocje i czasem można na jakimś notino wyrwać coś fajnego za pół ceny.
#perfumy #araby
jest dobrze? jest tanio
i to w sumie wystarczy, poza tym słuszna uwaga - ludzi głównie przyciąga trwałość i projekcja, co z tego, że dobrze pachnę, skoro Jurek z pracy czuje pod swoim wąsem jedynie woń przed chwilą wypalonego peta, więc trzeba go zamroczyć jakimś chemolem, bo inaczej umknie mój dzisiejszy zapach
@Kolikol: napiszesz dla potomnych co miałeś na myśli? :)
@Kolikol: Asad to chemol-smrut jak większość Lattaf, jak się kupuje takie właśnie Lattafy, Afnany, Armafy to tak jest xd Jak się kupowało jakieś Haramainy czy Swiss Arabian to nic nie śmierdziało ;)
Tak samo jak ludzie kupują na ślepo bo tanio, a potem puszczają bez psika bo im się nie podoba. Trzeba znać oryginał i swój
przecież napisałem, że jest kilka fajnych perełek
Dla kontry Daarej jest całkiem przyjemny i nie tak atomowy
@anomalia_: + najbardziej przehajpowany arab, bez podjazdu do elixira za którym nawet nie przepadam
@anomalia_: No synek, ale wymienione przez Ciebie marki to ty szanuj, bo można wśród nich znaleźć naprawdę fajne zapachy w śmiesznych cenach. Fakt, większość śmierdzi ale nie generalizujmy.
@anomalia_: Serio? Jak dla mnie np. Art of Artabia 1 to doskonały letniak, tak samo Arnaf Odyssey Limoni czy Afnanowa seria Supremacy. Mógłbym jeszcze kilka z tych marek wybrać, które ogólnie bardzo ludziom przypadły do gustu i mają w większości pozytywne oceny.
Dziś mam na sobie mocno niedoceniany i w sumie dość mało znany zapach Niche Oud. Bardzo dobry zapach z tej stajni,
@KYK_: Co do parametrów się zgodzę, co de chemola już nie. Większości się podobają i to widać choćby po ocenach na fragrze:
Ja go stosuję np. jak muszę szybko wyskoczyć do sklepu, prosty ale ładny i podobający się otoczeniu zapach. W zeszłym roku wyhaczyłem za niego kilka
@Anhed: Mam z tej serii właśnie Oud, "szafirka" nie miałem jeszcze okazji poniuchać.
@kolejne_juz_konto: dla mnie fajny przez pierwsze parę minuit, potem smrut jakiś dziwny zielony. Aqua Dubai albo Marwa o wiele lepsze