Wpis z mikrobloga

#blackpill #przegryw 90/10 - nowe rozdanie a będzie jeszcze gorzej... 90% kobiet chce 10% mężczyzn, minimalny wzrost już nie 180 cm, a 185 cm wzrostu bo młodsze pokolenie jest coraz wyższe średnio co zresztą widać na ulicach. Niestety Panowie, odwrót na całej linii frontu, pora okopać się w piwnicy póki ją jeszcze mamy. Niestety geny i neomarksim kulturowy propagowany przez kapitalistych różowo - zielonych Żymian niszczy Nas wszystkich działami ciężkiej artylerii. Pora zaakceptować rzeczywistość - it's over z każdym rokiem ilość samotnych mężczyzn będzie wzrastać a demografia maleć. Wygrana Żymian używając armii najemnej kobiet zniszczy Nas wszystkich całkowicie i mężczyzn i kobiety na końcu aż zostaną tylko mix-y ludzkie XXI wieku. Zniknie historia, tradycja, honor, podział ról w społeczeństwie, własność prywatna, zniknie nawet opinia prywatna i własne przekonania
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@artur-warszawa: Własne przekonania to ma może 5% społeczeństwa, reszta to albo skleja wątki różnych przekonań w jeden, często sprzeczny wewnętrznie twór, albo klepie to co podsuwa im ktoś inny (ksiądz, TV, SM i inne "autorytety")...

@non_ladder Co jest kłamstwem w blackpyllu? Że jak świat światem rozmnażały się tylko najsilniejsze genetycznie jednostki?
  • Odpowiedz
@non_ladder: Tu odpowiedź, jak zawsze brzmi, to zależy.
Z pozycji oskarka, który zawsze dostawał pozytywne wzmocnienie podczas nawiazywania nowych relacji, blackpill to jakiaś totalna odklejka.
Z pozycji przegrywa, który samą swoją obecnością w danym miejscu od urodzenia wywoływał zażenowanie, blackpill jest wnioskiem z obserwacji. A że przegrywy wberw pozorom są inteligentni i mają sporo czasu na piętrowe przemyślenia, to wyciagają dość trafne wnioski z otaczajacej ich rzeczywostości.
Normictwo po prostu
  • Odpowiedz
@non_ladder: co to znaczy kopiowanie 1:1 ideologii z ameryki?
Nigdy nie śledziłem jakiś amerykańskich kanałów, ani niczego takiego. Ba! 3 lata temu nie miałem świadomosci, ze jest coś takiego jak #przegryw . Dopiero jak przypadkiem tam trafiłem i dopiero wtedy moje spostrzeżenie otrzymały nazwę #blackpill . Ale poza nieokreśloną nazwą, pokrywały się z tym co głosi.
  • Odpowiedz