Aktywne Wpisy

Zmorka +255

czerwony_kmer +373
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Większość ludzi nie jest w stanie odróżnić prawdy od kłamstwa, gdy one są ze sobą umiejętnie pomieszane, a taki właśnie jest black pill.
@non_ladder Co jest kłamstwem w blackpyllu? Że jak świat światem rozmnażały się tylko najsilniejsze genetycznie jednostki?
Z pozycji oskarka, który zawsze dostawał pozytywne wzmocnienie podczas nawiazywania nowych relacji, blackpill to jakiaś totalna odklejka.
Z pozycji przegrywa, który samą swoją obecnością w danym miejscu od urodzenia wywoływał zażenowanie, blackpill jest wnioskiem z obserwacji. A że przegrywy wberw pozorom są inteligentni i mają sporo czasu na piętrowe przemyślenia, to wyciagają dość trafne wnioski z otaczajacej ich rzeczywostości.
Normictwo po prostu
Nigdy nie śledziłem jakiś amerykańskich kanałów, ani niczego takiego. Ba! 3 lata temu nie miałem świadomosci, ze jest coś takiego jak #przegryw . Dopiero jak przypadkiem tam trafiłem i dopiero wtedy moje spostrzeżenie otrzymały nazwę #blackpill . Ale poza nieokreśloną nazwą, pokrywały się z tym co głosi.