Wpis z mikrobloga

@Rudz1elec: z językiem nie jest tak źle, ale chodzi o podejście do fwb/ons (zdecydowana większość szuka tylko stałych związków) i do zagraniczniaków (zagraniczniak, czyli chce tylko zabawy, a nawet jak mówi, że chce stałego związku, to i tak na bank będzie zdradzał a jak mu się znudzi, to wróci do swojego kraju). Ogólnie jeśli tam nie mieszkasz, to jest to strata czasu i lepiej uderzać do krajów, które słyną z
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: badoo i tinder, chociaż też trzeba uważać na scamy, np. laska wybiera kawiarnię w której się macie spotkać, idziecie tam i później dostajesz konkretny rachunek (a ona ma procent z tego XD)
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: Na laski to się lata raczej do Tajlandii ;) W Wietnamie oczywiście też da się poznać kobitę, ale - uwaga - są ultrakonserwatywne i wk......e, że obcokrajowcy wrzucają je do jednego wora z Tajkami.
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: Byłem w Pattaya na tydzień. Trudno wyjechać z tego miasta nie zaruchawszy ;) Za wiele innych ciekawych rzeczy nie ma - poza oczywiście super jedzeniem i morzem. Co chcesz wiedzieć ?
  • Odpowiedz
to Tajlandia dlatego ze wszędzie dziwki? Czy kobiety po prostu "łatwe"? Czy aż tak lecą na białych? Z czego to wynika?

@Rudz1elec: Raczej dziwki. Mają takie powiedzenie "No money, no honey" ;)
  • Odpowiedz
dlatego powoli planuje na wyjazd na wietnam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Rudz1elec: Polecam Da Nang. Bardzo fajne miejsce, lokalsi mega przyjaźni - jest kilka atrakcji typu most z ziejącym smokiem, most podtrzymywany rękoma, są góry i plaża, świetne jedzenie, tanie masaże bez happy endu. Tam poznałem moją dziewczynę na delegacji w Czerwcu. Zaprosiłem ją do Polski i właśnie załatwiam wizę.
  • Odpowiedz
  • 0
Polecam Da Nang. Bardzo fajne miejsce, lokalsi mega przyjaźni - jest kilka atrakcji typu most z ziejącym smokiem, most podtrzymywany rękoma, są góry i plaża, świetne jedzenie, tanie masaże bez happy endu. Tam poznałem moją dziewczynę na delegacji w Czerwcu. Zaprosiłem ją do Polski i właśnie załatwiam wizę.

@MichuXXX69: I to jest konkretna porada.

Coś jeszcze powiesz o Wietnamkach itd? Ja planuję dłuższy wyjazd, więc każde info cenne.
  • Odpowiedz