Wpis z mikrobloga

#przegryw Więc tak...
U mnie w pracy zaczęło robić się dziwnie od jakiegoś czasu ,jedna pani kierownik od jakichś 2msc stała się dla mnie bardzo miła ,ogólnie jest bardzo uśmiechnięta ,energiczna i w sumie dla każdego jest miła ,ale od jakiegoś czasu zaczyna prawić mi komplementy ,ostatnio zrobiła mi tort na urodziny ,zrobiła prezent i zabrała ma wycieczkę promem. Było nawet fajnie i oczywiście do niczego nie doszło i sama podkreśla że nie dojdzie między nami do niczego. Ale wczoraj wpadła na pomysł żebyśmy pojechali na jeszcze jedną wycieczkę na noc i już zarezerwowała wszystko i za 2 tygodnie jedziemy. Nie wiem co o tym myśleć bo jak patrzyłem co ona tam wzięła to sypialnie z dużym łóżkiem. Z jednej strony mi mówi że nie mam na co liczyć a z drugiej takie coś. H-j jadę z nią ,zgodziłem się bo co mi szkodzi ,tym bardziej że jest zajebiście ładna więc to szansa jak w totolotka ,więcej się nie powtórzy taka okazja. Nie wiem co mam o tym myśleć bo ten k-------n mąci w głowie a z drugiej strony mówi żebym wybił sobie z głowy że do czegokolwiek dojdzie. R---------a mi system ¯\(ツ)/¯
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach