Wpis z mikrobloga

@Kidd_Slave: mów co chcesz, ale na tamte czasy to była petarda. Jak na mój gust, to do dziś robi wrażenie, biorąc pod uwagę wymagania. I tak, wiem, że tu dynamicznych modeli niewiele, ale samo otoczenie dobrze wygląda.
  • Odpowiedz
@sm_m no ta poprzeczka była u mnie już kilkukrotnie podnoszona, ciekawe kiedy zagram w jakiegoś nowszego Mesjasza. Słyszałem że Alan Wake 2 jest piękny, ale jeszcze nie grałem
  • Odpowiedz
@qciek dla mnie do dziś petarda. Przyznam, ze odpaliłem tylko początek żeby sprawdzić czy wszystko działa, ale ten las już mnie zauroczył, zwłaszcza że zgrywa się z moim krajobrazem za oknem
  • Odpowiedz
@Kidd_Slave: Sprawdzales KCD? Jeśli nie to polecam sprawdzić. Moim zdaniem w żadnej inne grze nie ma tak pięknych lasów i ogólnie roślinności.
  • Odpowiedz
@Kidd_Slave: wizualnie rdr2 robi w pytę robotę, ale osobiście wolę. Roboty, albo demony i tu horizon, albo chińskie bajki.
Robi też Wiesiek 3 w toussaint, ale po mojemu, to z-----o się w etc wszystko. Ładny jest Indiana, ale jak chcesz czegoś, co Cię zatka, to plague tale requiem.
Nic lepszego nie zaproponuję, nawet na najlepszy sprzęt.
  • Odpowiedz
@Kidd_Slave: AW2 jest ładny, ale nie powoduje opadu szczęki. KCD2 ma bardzo realistyczne krajobrazy, ale z bliska już się nie wyróżnia. Ostatnia rzecz, która robiła na mnie wrażenie to demo Matrixa na PS5, które nie działało za dobrze (jak to zwykle na Unrealu), ale wyglądało. Mam nadzieję że GTA6 będzie taką grą.
  • Odpowiedz