Wpis z mikrobloga

Siema, chciałbym podziękować tagowi. Wszystkim i każdemu z osobna. "Wyjaśnianie" kiszaka zaczeło się tutaj, tutaj było miejsce na wyrażanie swoich wątpliwości po tym jak dostało się shadow bana na youtube. Większość z nas to widzowie kiszaka, którzy szybko ogarneli co jest pięć. Tutaj w tysiącach urodziły się memy, które później latały po twitterach czy discordach. Właśnie oglądam materiał u rocka o nim. Chłop był nie do ruszenia, a dzisiaj jest pośmiewiskiem na youtube i twtichu. Poza kilkoma osobami jak Arkadikus czy Snakeiter to wszyscy mają z niego bekę, traktują jak trędowatego. Patus dostał to, na co zasłużył. Ma swoich akolitów, ale dla nich już ratunku nie ma, ale rok temu kiszak kojarzył się z kimś kto zna się na grach i z osobą, z którą lepiej nie zaczynać bo niszczył ludzi, a dzisiaj w głowie ludzi to obiekt do drwin i patus, myjący dupę w umywalce. GG
#kiszak
alverini - Siema, chciałbym podziękować tagowi. Wszystkim i każdemu z osobna. "Wyjaśn...

źródło: 3c4454503cc2a116835cdd4e35236947598caa5e0b55fc694716ec80da4d70b6_1

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@ActiveekHere: "o to ten, jak mu tam... to snake, tak widzowie? nie no, chyba inaczej się nazywał. To moja ulubiona seria, ale tę część akurat oglądałem tylko na gameplayu, ale też nie sledzę fabuły" - Snakeiter dzisiaj wieczorem podczas przeglądania wykopu
  • Odpowiedz
@alverini: separacja, ale sądząc po shotach to ona tam chyba z rok jak nie dwa lata dusiła się w tym rumuńskim konkubinacie. Mleko się wylało, rumun na offstreamie był ciężki do życia, szczególnie w ostatnim czasie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@alverini

Case study, że jak bully dostanie w ryj to się szybko kończy rumakowanie i nie żadne "hejterzy dają mi zasięg".

Po prostu wystarczy pokazać jaki ktoś faktycznie jest, bo większość tych memów czy wycinków jest z jego streama
  • Odpowiedz