Aktywne Wpisy

hotshops_pl +957
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +62
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

To guano co się pokazuje w windowsie i bierze prawie 100% cpu, już mi niegrozi... Linux rządzi!
źródło: telemetry
Pobierzźródło: obraz
PobierzMasz coś do kompów z 2005?
Moje Ubuntu działa na takim jak złoto.
@mk321: no dziwne żeby nie działało, skoro nic tam nie ma. Uwielbiam oglądać prezentacje linuxów - goście wchodzą w system plików i włączają przeglądarką - ot cała funkcjonalność XD
Wszystko co instalujesz chodzi tak samo albo szybciej.
@Damntrain: Fakt, tak wyglądają prezentacje, ale w Linuksie masz dużo usług w tle. Rzecz w tym, że są to usługi, które możesz wyłączyć, a także odinstalować, a system Ci ich nie zainstaluje i nie włączy następnego dnia.
źródło: lol
Pobierzźródło: lol2
Pobierzpo wyłączeniu gry
coś jeszcze mam ci tłumaczyć? wiem, że nie znasz takich niuansów, bo na linuxie możesz odpalić tylko
źródło: obraz
Pobierz@Konto4Czarnolisto: to chodź zagramy w battlefield 6 redsec, za darmo jest. To jak? :3 <3
jaki polecasz linux na starego lapka z 4gb ramu?
@Damntrain: Ja Ci chętnie polecę. Bardzo lubię stare kompy i stawiałem Linuksa na piętnasto i dwudziestoletnim sprzęcie.
Bardzo lubię Devuana, który łatwo instaluje się w wersji minimalnej. Trzeba tylko postawić sam system, a po restarcie z konsoli dograć resztę. Przy starszych maszynach, nie tyle chodzi o system, co o dobranie