Aktywne Wpisy

yourgrandma +54
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
czasnawykopki +91
Piękny moment na giełdzie.
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
źródło: IMG_2101
Pobierz

Ale w każdym innym nie xd
@mirko_anonim: czyli w 5 lat należy uzbierać z 500k na mieszkanie oraz dodatkowo drugie tyle mieć na oszczędnościach
Po prostu zarabiaj 200k rocznie bro, plus drugi etat na
Ten co w ciemno przewiduje kilkaset procent skumulowanej inflacji w 2-3 lata w dowolnym terminie xD
Przecież tu nie ma mowy o tym że facet ma mieć wielkie 3-pokojowe mieszkanie za gotówkę tylko cokolwiek, chociażby klitkę. To żaden wyczyn
@Mathas: w podanym przykładzie jest mowa o 30 latku i 26-latce to ciężko by 26-latka 2 lata po
@assninja: tymczasem we wpisie
źródło: ok-cuck-8fa0823b0c
PobierzJuż pomijam, że od razu robisz odwróconą propagandę dot. korpo kobiety tylko aby wytłumaczyć sobie przed sobą i przy okazji nami, że one są złe.
Jakie są fakty? Większość osób pracuje zarówno mężczyźni, jak i kobiety i najczęściej w korpo właśnie lub jego mniejsza wersja - kołchoz umysłowy albo fizyczny
A parę lat temu byłem z kobietą która wtedy miała własne mieszkanie dostała w spadku, dobra pracę, samochód. Ja dopiero startowałem w IT i wynajmowałem mała kawalerkę
I co? Rozliczaliśmy się 50/50 z jej inicjatywy (płaciłem raz ja raz ona, nie chciała bym jej stawiał), nie miała problemu z tym że mam gorsza sytuację finansową, byliśmy