Wpis z mikrobloga

• 0
@0rdynus: nie no to tak nie działa będę chodził ale nie będę wiedział o czym rozmawiałem. Jedyne co u mnie działa to dwu wymiarowa czarna mapa coś w stylu ścieżki na Google maps ale i tak nie ogarniam prowadzenia samochodu
  • Odpowiedz
  • 0
@kutmen2: nie no bywało ciekawie mam gdzieś skoki IQ do poziomów niewyobrażalnych dla zwykłego śmiertelnika ale to coś z neuroprzekaźnikami nie hallo abym mógł korzystać z tego na co dzień. Próbuje różnych opcji niby jak właśnie odwala pamięć i wyobraźnię rozwija się lingwistyka i IQ. Bo te pierwsze są bardziej energochłonne procesy. Nie ma to jak być upośledzony a od czasu do czasu coś styka i jest kosmos.
  • Odpowiedz
@Daniell236: Do psychologa klinicznego. Normalnie powinien wysłać cię do niego twój psychiatra, widocznie źle trafiłeś.
Idź prywatnie, szkoda czasu. Standardowo powinieneś mieć przeprowadzony wywiad psychologiczny i specjalista dobierze odpowiednie testy. Zazwyczaj to dwa spotkania. Na koniec dostaniesz opinię psychologiczną na piśmie. W niej znajdziesz opis wyników testów i dalsze zalecenia co z tym zrobić. Będziesz wiedział na czym stoisz.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tryt_on: oni mi wpisują w zaleceniach neuro-psycholog to jest to samo? Bo mi tylko pod zaburzenia pamięci potrzeba nie mam chorób psychicznych bo nie mam pamięci i emocji.
  • Odpowiedz
@Daniell236 neuropsycholog
Ja kiedyś odbyłem konsultacje w Enel med harmonia na rondzie ONZ.
Czy polecam? W sumie ciekawe doświadczenie, warto się dowiedzieć.
Drogo, ALE jak wyjdzie że masz Alzheimera to zapomnisz że było drogo, jak nie wyjdzie to będziesz zadowolony. Ewentualnie jak to ogarniesz to podziękujesz sobie za diagnozę, lepiej wydać 1000 zł a przedłużyć komfort życia niż szybko srac pod siebie
  • Odpowiedz
  • 0
@emenems: mam braki pamięci od dziecka moja diagnoza to już wszystko było ADHD, afantazja wszystkich zmysłów, SDAM, dysleksje (wszystkie), autyzm itp ktoś tu sugerował wolne tempo poznawcze.
  • Odpowiedz