Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okti325: niestety źle zaznaczyłem odpowiedź i chciałbym się odwołać jeżeli to tylko możliwe, otóż jestem zdania że nie, introwertyk nie może wygrać z ekstrawertykiem o kibietę ponieważ nie jest intrwerrykiem, dobranoc dla jego
  • Odpowiedz
@okti325: zaczynacie pieprzyć jak grażynki z forum dobra książka. "Boję się ludzi jestem takim introwertykiem" - to nie jest introwersja tylko fobia społeczna. Jak już to pytanie powinno brzmieć "Czy facet z fobią społeczną ma szansę na konkurowanie z facetem zdrowym psychicznie" ale wtedy odpowiedź jest oczywista.

Sam jestem introwertykiem i nie był bym w stanie być z ekstrawertyczką i vice versa. Z takich mieszanek ekstrawertyk i introwertyk wychodzą super
  • Odpowiedz
Jak już to pytanie powinno brzmieć "Czy facet z fobią społeczną ma szansę na konkurowanie z facetem zdrowym psychicznie" ale wtedy odpowiedź jest oczywista.

@spedytor15k: zależy czy mówimy o związku, czy podrywie per se. Do podrywu nadrobisz samą determinacją i samozaparciem, o ile drugi typ nie jest czadem. Mam fobię społeczną, wręcz nie cierpię większości ludzi (od dziecka), więc wiem z czym się tacy ludzie borykają.
  • Odpowiedz
Introwertyzm podobnie jak wzrost powinien być traktowany jak niepełnosprawność XD

@marcin-tirowiec: Dlaczego? Mam wrażenie, że mylisz introwertyzm z nieśmiałością, fobią społeczną czy tego typu problemami. A introwertyzm czy ekstrawertyzm to w skrócie sposób przeżywania emocji. Tak jak napisał jeden z mirków wyżej, kobiety też bywają introwertyczkami i nie każdej będzie pasował ekstrawertyczny facet, który będzie ją np. ciągle ciągnął do ludzi, bo on musi z tymi ludźmi kontakt mieć, żeby
  • Odpowiedz