Aktywne Wpisy

ly000 +59
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +190
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@okti325:
Idz spac bo przegrywasz nawet z własną autokorektą
Komentarz usunięty przez moderatora
Sam jestem introwertykiem i nie był bym w stanie być z ekstrawertyczką i vice versa. Z takich mieszanek ekstrawertyk i introwertyk wychodzą super
@spedytor15k: zależy czy mówimy o związku, czy podrywie per se. Do podrywu nadrobisz samą determinacją i samozaparciem, o ile drugi typ nie jest czadem. Mam fobię społeczną, wręcz nie cierpię większości ludzi (od dziecka), więc wiem z czym się tacy ludzie borykają.
@marcin-tirowiec: Dlaczego? Mam wrażenie, że mylisz introwertyzm z nieśmiałością, fobią społeczną czy tego typu problemami. A introwertyzm czy ekstrawertyzm to w skrócie sposób przeżywania emocji. Tak jak napisał jeden z mirków wyżej, kobiety też bywają introwertyczkami i nie każdej będzie pasował ekstrawertyczny facet, który będzie ją np. ciągle ciągnął do ludzi, bo on musi z tymi ludźmi kontakt mieć, żeby