Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +424
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

johnshepard2000 +49
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

to niech po prostu uwolnią studia wyższe w określonych specjalizacjach jak medyczne żeby po prostu nie brakowało ludzi. Bo umówmy się, nawet ci obecni lekarze co są teraz w systemie to jedno wielkie chybił trafił, a tak po prostu dopuści się do kształcenia ludzi którym faktycznie zależy i mają chęci
bez sensu jest limitować edukację jakimś kretyńskim egzaminem, ja go olałem bo matematyka była zbyt trudna, dzisiaj jest prostsza, ale i tak rok w rok ją upraszczają bo i tak nikt normalny tego syfu nie zalicza XDDDDD
Zaraz się zlecą wykopki które są najmądrzejsze i jednocześnie NIC W ŻYCIU NIE OSIĄGNĘŁY, ale to norma. Wystarczy spojrzeć na wyniki matur z 2024 i tego roku i nic więcej nie trzeba
#polityka #edukacja #szkolnictwo #polska #neuropa #kanalzero #studia
Dla przypomnienia, gdy matury były wewnętrzne (sprawdzane przez nauczycieli tej samej szkoły co maturzyści) czyli nie były miarodajne dla całego kraju to były po prostu egzaminy na studia które nadal są dla niektórych kierunkach
@pozdroxxx666: no jak ty czytasz że "olałem bo matma za trudna" i piszesz że nie zdałem to powodzenia, wypad na bana
@czasnawybory666: dosłownie wiedza z egzaminu ósmoklasisty nie przydaje się absolutnie do niczego bo w szkole średniej są o wiele bardziej skomplikowane rzeczy XD XD XD
Problem jest taki że te egzaminy wyciekały... Normalnie ludzie kupowali dostęp do tych egzaminów.
To jest ogromny problem.
I właśnie do tego wprowadzono maturę, która notabene też wycieka na Podlasiu.
Niemniej jednak uważam że egzaminy wstępne na uczelnię miały sens.