Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +30
ChΕop wybraΕ brutalny jΔzyk faktΓ³w. JesteΕmy narodem, ktΓ³remu sΕoΕ nadepnΔ
Ε na ucho. KaΕΌdy kraj w Europie wypromowaΕ w XX i w XXI wieku jakiegoΕ artystΔ klasy Εwiatowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - TiΓ«sto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - BjΓΆrk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran BregoviΔ. Gruzja - Katie Melua. JakaΕ pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - TiΓ«sto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - BjΓΆrk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran BregoviΔ. Gruzja - Katie Melua. JakaΕ pieprzona
ΕΊrΓ³dΕo: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
PobierzSΕuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawaΔ na na noc do dziewczyny moΕΌe by nie byΕo w tym nic dziwnego, gdyby nie to ΕΌe za kilka miesiΔcy koΕczΔ 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opΕaca siΔ wracaΔ czasami, ale specjalnie jadΔ do domu zamiast zostaΔ u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byΕem w sobotΔ i specjalnie wracaΕem do domu ΕΌeby rano w niedziele znowu

#barney #wsw