Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Bateria 5280 mAh, ale potrafi w ~7 godzin normalnego użytkowania (godzina przeglądania net'u, kilka odebranych telefonów, parę razy użyta latarka-wykorzystuję go w pracy) spaść o 40%. To normalne? Bo spodziewałem się lepszego wyniku, zwłaszcza, że tyle to wytrzymuje mój stary, niemal 3-letni aparat.
Dodam, że po zakupie (nowy z salonu X-Kom) bateria była wyładowana na 100% - nie dało się go uruchomić wcześniej, niż po kilku minutach ładowania ładowarką z pudełka 120W.
Nie wiem, czy go reklamować, czy ja mam za duże wymagania :/
#elektronika #smartfon #ulefone
źródło: Ulefone-Armor-23-Ultra
PobierzW sensie że na ~0% chyba :)
Generalne to trafiłeś na jakiegoś megależaka magazynowego, albo ktoś go uruchamiał i wyładował.
Bo wszystkie 3 tel które kupowałem w X-kom na przestrzeni lat miały koło 50% zapasu przy uruchamianiu.
Dziękuję za odpowiedzi, ale to nadal nie jest odpowiedź na moje pytanie. Ogólnie z telefonu jestem zadowolony 7/10, tylko mam obawy o tę baterię.
7/10 bo ciężki (nie dają rady go trzymać najpopularniejsze uchwyty na telefon w samochodzie) + dźwięki z głośniczka jak np. przyjście SMS są kijowe przez tą pancerną obudowę. Poza tym sztos - noktowizja działa tak, że chwalę się kumplom w barze, że
źródło: temp_file6269546086191224261
PobierzTego uleFona zmieniałem z Redmi 10c, który ma 5000 mAh a po prawie 3-latach trzyma baterie podobnie