Aktywne Wpisy

AntyKuc +60

maciorqa 0
Nie boicie się kupować kluczy w sklepach jak g2a, eneba itd?
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować

Siema mirko, chcę sobie kupić motocykl którym będę mógł jeździć do szkoły (codziennie 20km w dwie strony) i bym mógł do wujka jeździć tak aby wytrzymywał 200km w trasie, zrobiłem kategorie b, mam 18 lat, ale widzę że o 50-ce która tego dokona to sobie mogę pomarzyć, więc widzę że mój sąsiad sprzedaję motocykl 125 zarejstrowaną jako 50-ke w bardzo dobrej cenie i jak z przypałem, jaka szansa że zostanę złapanym lub będę miał problemy zakładając że będę unikał ekspresówek i będę jeździł wszędzie przepisowo 50/60km.
Czy policjanty się na tyle na tym znają by rozpoznać że jest to większa pojemność? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
#motoryzacja #motocykle #praow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to juz zalezy to twojego szczęscia/pecha, poł biedy jak zwykła kontrola, gorzej jak będzie stłuczka/wypadek i regres OC
@mirko_anonim: Weź ty lepiej poczekaj 3 lata (zgodnie z przepisami), w między czasie poducz się jazdy autem. Pewnie czujesz się alfą i omegą za kółkiem, ale lepiej nabierz doświadczenia. No i dopiero wtedy legalnie wsiądź na motocykl ( ̄෴ ̄)
o przypal bym się nie martwił pozdejmuj tylko sygantury po których można poznać pojemność, naklej naklejki modelu 50, nawet jak masz wypadek to przecież nikt nie robi ekpertyzy jaki to silnik, zresztą jak
ma niby ktoś to zrobić, do tego trzeba zdjąć cylinder, zmierzyć skok tłoka,itd.... na zdjęciu tego nie widać,chyba, że będzie gdzieś na tabliczce
Równie dobrze masz pozakładane kagance z prędkością i co jak zdjemiesz kaganiec to sprawa trafią do sądu? Czy na skp?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta