Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +18
Czy tylko ja mam wrażenie, że internet w ostatnich latach oprócz całego tego szumu wokół AI, stał się dziwnie wrogi wobec ludzi, którzy znają więcej niż jeden język? Coraz więcej stron na siłę tłumaczy treści, zamyka użytkowników w narodowych bańkach, jakby ktoś celowo chciał ograniczyć swobodny przepływ informacji. Taki reddit tłumaczy się sam, youtube automatycznie podmienia tytuły i dodaje dubbing w losowych językach, google wciska przetłumaczone wersje zagranicznych stron z błędami jak

#linux czy to naprawdę musi być takie k------o? Drugi raz ściągnąłem ISO, wziąłem drugiego pendrive i c--j. Robiłem kiedyś Debiana, Windows 98, 7, 10, 11 i nie było takich cyrków.
źródło: temp_file4448319794250734225
Pobierz

Nawet sam Tusk powoływał się na Jacka Murańskiego - schizofrenika który wypchał swojego psa i 2-3 miesiące po śmierci swojego syna chciał mu zapłodnić narzeczoną xD
#polityka
@marv0oo: Chłop w swoim świecie urojeń, rozbawiony że jego własne wizje z przesżłości nie zgadzają się z rzeczywistością dziś xD
@wstanczyk: z czego?
@marv0oo: Wyzwisk żadnych również tam nie było. Polski chyba nie jest twoim ojczystym językiem, co?