Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +520
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +164
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

#logika #sprzedaz #sprzedazsamochodu #polacy #handel #beka #motoryzacja #samochody #polskiedrogi
@krzysztofyktak: ja zawsze jestem na nie, nie ma znaczenia czy prywatny czy handlarz. Zresztą, nie rozumiem dlaczego miałbym ci zrobić upust.
@wujek_srednia_rada: xDDDD
Kupiłem 7 aut na siebie, byłem przy kilkunastu zakupach, oglądałem kilkaset aut na sprzedaż zarówno od handlarzy jak i od prywaciarzy. Nic głupszego nie przeczytam dzisiaj
@wujek_srednia_rada: chyba zartujesz. Handlarze zawodowo wciskają ludziom zlom. Kiedys wyslalem inspektora z otomoto do auta od handlarza (auto za ok. 100k, mialo rok czy dwa), oczywiscie ogloszenie w samych suyperlatywach, zero problemow, bezawaryjne, ani jednej rysy. Przychodzi raport, zdjęcie zegarów i podpisane: po uruchomieniu swieci się CHECK ENGINE.
Grubo ponad pol roku samochodu szukalem, w koncu mnie szlag trafil i wzialem z salonu.
@krzysztofyktak: Oczywiście, że tak. Wytłumaczę. To działa generalnie w ten sposób, że ludzie wystawiają drogo swoje auta i nie chcą schodzić nic z ceny bo ''on taniej nie sprzeda'' do tego dochodzi jakieś przeświadczenie dziwne, że auto to inwestycja nawet
@krzysztofyktak: Ale co to kogo obchodzi xDDDD
@krzysztofyktak: Obstawiam, że jeszcze połowa z tych rzeczy była z aliexpress albo temu.
Ot wystawiam auto za 50000zł, ale widzę że elegancki klient przyjechał, drogim samochodem, sprawdzać chce w ASO, no to może by tak się potargować z nim na 55000zł? ;)