Aktywne Wpisy

KladzSie +17
Stoja jeszcze gdzies dziwki przy drodze? Lata nie widzialem..

AdamIspireGoral +35
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz

Teraz sprowadzają inżynierów z kraju gdzie co trzeci to analfabeta, a te ich uprawnienia są warte tyle co jesienne liście. Wiem że autobus to nie prom kosmiczny, ale dlaczego od Polaka wymaga się uprawnień za 10k+, a pan inżynier po prostu wymienia rupie na prawko w indiach, a później dostaje u nas uprawnienia pozwalające poruszać się w całej UE?
#komunikacjamiejska #januszebiznesu #patologiazmiasta #motoryzacja
źródło: c31eac0f59ae6d4374c777c4b3caa41a733828baf7731b2776609c027ee5a592
Pobierz@prostymirek: Nie wiem jak świnoujście ale przewoźnicy miejscy najczęściej oferują kurs + lojalkę aż nie odpracujesz a chętnych i tak brak
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Odwiedzając różne miasteczka od Świnoujścia na zachód w autobusach wśród kierowców słyszałem tylko
@Tagliacozzo: a ile płacą? Cała ta narracja z przyjęciem milionów imigrantów z Afryki i biednych krajów to wielki biznes szukający sposób uniknięcia płacenia godziwych stawek.
źródło: 1
Pobierz@prostymirek: tak robią Hindusi
@Morf: Hola, hola. Ale jak wchodziliśmy do UE to nikt nie mówił że w zamian mamy Hindusów wpuszczać.
Jak wpuścili naszych na rynek, to niech mają. Osoba która została w kraju ani nic z tego nie ma, ani żadnego wpływu na to nie miała.
@Gjbgghbhhjj: Zyskuje też klient/pasażer autobusu. Bo nie ponosi kosztów wyższej ceny biletu. A wiadomo że jak spółka musi więcej zapłacić kierowcy to podniesie ceny biletu. Albo dostanie większą dotację z miasta, kosztem podatkow które płaci mieszkaniec i innych projektów na ktore pieniędzy nie starczy. Ergo tańszy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@prostymirek: Ja nie mówię ze to jest super, ja tylko mówię ze korzysta na tym portfel mieszkańca. Płaci mniej za bilety, mniej pieniędzy idzie z kasy miasta na utrzymanie autobusów.