Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

#usa #polityka
źródło: mara
PobierzAmeryka to dyktatura korporacji i miliarderów z dobrym PR.
Jedyna szansa w wyborach na burmistrza NY no ale wszystkie socjalne reformy pewnie sądy zablokują.
więc nie wiem gdzie tu jest problem
@Brutus66: to jeszcze teraz wytłumacz skąd wziął swoje prywatne xD możemy zacząć od tych zdobytych od wyborców na krypto albo z giełdy na początku roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to nie ten donald z polski co przychodzi do polityki się dorobić ¯\(ツ)/¯
@Morf: Paradoksalnie w wyborach na burmistrza NY to Demokraci chcą zablokować tą kandydaturę. Już teraz media Demokratów atakują agresywnie Zohrana. Może tutaj jest odpowiedź dlaczego Trump wciąż ma poparcie.
@Hieronim_Berelek: Jak zawsze zresztą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szkoda tylko, że nikt nigdy nie wspomina o tym do jakich patologii ta ręka wolnego rynku potrafi prowadzić lub do tego, że ręka wolnego rynku przestaje być fajna jak okazuje się, że jej wyznawcy wolnego ryneczku i paróweczek muszą sami przestrzegać pewnych zasad albo inaczej, że ktoś nie przestrzega zasad i
@Brutus66: o w mordę jaka esencja kuca xD
Nie ma większych pasożytów i nierobów jak multimiliarderzy a ich "prywatne" nie byłoby w 1% takie gdyby nie zblatowanie z rządem i politykami.
Idź poszukać pracy
typowy komuch, nie może znieść, że ktoś ma swoje prywatne pieniądze ¯\(ツ)/¯
Wiem, że dla ciebie to normalka coś z-----ć z roboty ale nie wiem czy wiesz ale idea z------a czegoś ze SWOJEJ firmy której jesteś właścicielem, która tobie przynosi zyski