Wpis z mikrobloga

No i mój ulubiony sklep #aldi właśnie się s-----ł i poszedł w stronę #biedronka #lidl Co to ma być? Już nie można pójść do sklepu bez aplikacji i kalkulowania ile to jest 3 gratis, a czy to promocja na co drugi produkt 50% czy 25% na każdy czy inne świerdle, jedna promocja z apką, do drugiej aktywuj kupon, a trzecia promocja tylko w piątki.
ByczekRozplodowy - No i mój ulubiony sklep #aldi właśnie się s-----ł i poszedł w stro...

źródło: aldi lol

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KNU-RZY-SKO: W innych miejsach dosłownie cena jest napisana za 1 szt przy zakupie 2. Tutaj musimy dodać dwie ceny i podzielić na 2.
W biedronce i lidlu to samo, czemu nie mogę po prostu pójść i sobie kupić.
Aldi był jedynym miejscem, gdzie nie trzeba było liczyć takiego gówna tylko były promocje od 1 sztuki, sami się tak reklamowali nawet.
I co, skręcili w taki sam syf jak Biedra i
ByczekRozplodowy - @KNU-RZY-SKO: W innych miejsach dosłownie cena jest napisana za 1 ...

źródło: cena za 2 szt

Pobierz
  • Odpowiedz
co tu jest dla Ciebie niezrozumiałe?

@KNU-RZY-SKO: Zrozumiale niby jest. Szkoda ze jakis debil robil ta cenowke :D

Co wynika z cenowki? Ano to ze opakowanie to jest 10 sztuk - tak?
A ponizej masz napisane ze limit na klienta to 4 sztuki
  • Odpowiedz
W biedronce i lidlu to samo, czemu nie mogę po prostu pójść i sobie kupić.

Aldi był jedynym miejscem, gdzie nie trzeba było liczyć takiego gówna tylko były promocje od 1 sztuki, sami się tak reklamowali nawet.

@ByczekRozplodowy: Co tu niby jest takiego do liczenia i dlaczego niby nie możesz pójść i sobie kupić? xD Wejście do sklepu cię przerasta czy dodanie 12 do 6?
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Człowieku. Nie każdy jest wyspany, nie każdy ma czas to liczyć, nie każdy ma czas babrać się z instalowaniem, obsługa apek. To nie jazda samochodem, do sklepu możesz przyjść nawet n------y i naćpany, o ile nie zagrażasz ludziom i kupić to co Ci jest potrzebne. Każdą cenę tak będziesz liczył?

Nie umiesz czytać poza dosłownym znaczeniem? Przerasta Cię to? Tak nie mogę sobie pójść i po prostu kupić, bo chciałbym
  • Odpowiedz
Człowieku. Nie każdy jest wyspany, nie każdy ma czas to liczyć, nie każdy ma czas babrać się z instalowaniem, obsługa apek.

@ByczekRozplodowy: ''Człowieku'' wymyśl jeszcze 101 powodów. Piszesz co najmniej jakby te apki trzeba było instalować na nowo przy każdej wizycie w sklepie. Jaki czas? Myślę, że na pewno te góra 10 sekund na szybkie dodanie 12+6 jeśli chodzi o te jajka z Aldi na przykład zbawi cię i ustawi
  • Odpowiedz
A już na pewno nie, że jedne ceny są napisane na zasadzie "cena przy zakupie 2 szt", a inne "na co drugi produkt obniżka 50%", a jeszcze inne "X+X gratis".

Tak, wielki naukowiec jesteś, że dodałeś dwie ceny. Poklepmy Cię po plecach, a następnym razem każę Ci policzyć całkę i wgrać 3 aplikacje oraz aktywować 5 kuponów w aplikacji.

Brzydzę się takim ironicznym buractwem.

@ByczekRozplodowy: Brzydzisz się ironicznym buractwem, ale
  • Odpowiedz