Aktywne Wpisy

Faci z takimi szczękami stają się memami i gniją w samotności, ale nie posiadaczka tzipy, nie nie nie. Posiadaczka tzipy może mieć jeszcze wymagania
#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder
#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: aldi lol
Pobierzsame początki to ponad rok temu jak mleko było taniej przy zakupie 12
W biedronce i lidlu to samo, czemu nie mogę po prostu pójść i sobie kupić.
Aldi był jedynym miejscem, gdzie nie trzeba było liczyć takiego gówna tylko były promocje od 1 sztuki, sami się tak reklamowali nawet.
I co, skręcili w taki sam syf jak Biedra i
źródło: cena za 2 szt
Pobierz@KNU-RZY-SKO: Zrozumiale niby jest. Szkoda ze jakis debil robil ta cenowke :D
Co wynika z cenowki? Ano to ze opakowanie to jest 10 sztuk - tak?
A ponizej masz napisane ze limit na klienta to 4 sztuki
Nie mam pojęcia, ja tak robie zazwyczaj
@KNU-RZY-SKO: Niektórych ludzi ewidentnie przerasta a) czytanie ze zrozumieniem b) obsługa aplikacji
@ByczekRozplodowy: Co tu niby jest takiego do liczenia i dlaczego niby nie możesz pójść i sobie kupić? xD Wejście do sklepu cię przerasta czy dodanie 12 do 6?
Nie umiesz czytać poza dosłownym znaczeniem? Przerasta Cię to? Tak nie mogę sobie pójść i po prostu kupić, bo chciałbym
@ByczekRozplodowy: ''Człowieku'' wymyśl jeszcze 101 powodów. Piszesz co najmniej jakby te apki trzeba było instalować na nowo przy każdej wizycie w sklepie. Jaki czas? Myślę, że na pewno te góra 10 sekund na szybkie dodanie 12+6 jeśli chodzi o te jajka z Aldi na przykład zbawi cię i ustawi
@ByczekRozplodowy: Brzydzisz się ironicznym buractwem, ale