Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +21
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +25
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

W czerwcu 2010 roku Elon Musk założył konto na Twitterze. Krytykował platformę za ograniczanie wolności słowa, a już w 2017, gdy ktoś zasugerował mu kupno Twittera, odpowiedział żartobliwie: "A ile to kosztuje?". Do 2022 roku posiadał już 9,2% udziałów, co uczyniło go największym akcjonariuszem. Początkowo miał wejść do zarządu, ale zamiast tego złożył ofertę kupna całej firmy. Ostatecznie Twitter został sprzedany za około 44 miliardy dolarów.
Po przejęciu firmy 27 października 2022 roku, Musk zwolnił prezesa Paraga Agrawala i innych czołowych dyrektorów, samemu obejmując stanowisko CEO.
Wprowadził płatną subskrypcję za "niebieski znaczek", zwolnił wielu pracowników i ograniczył moderację treści. Po krytyce społeczności obiecał ustąpić ze stanowiska i faktycznie zrobił to kilka miesięcy później, zostając przewodniczącym i dyrektorem technologicznym firmy X.
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #twitter #musk #elonmusk
źródło: Według informacji wyświetlanej na profilu Elona Muska na portalu X
Pobierz