Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +384
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +129
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

@mirko_anonim:
Po prostu olać te doświadczenia i iść do przodu. Nie chcesz chyba powiedzieć, że facet "z traumami po ex" jest dobrą partią dla nowej, może nawet młodszej i mniej doświadczonej kobiety? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chłopie! Chcesz poznać babę? No, żadne tam romantyczne plaku plaku
tylko
musisz masowo zagadywać, ilość,
1) po prostu musisz zrozumieć, że to była właśnie laska "do pospotykania się" luźno i niezobowiązująco - dokładnie tak jak robili to poprzednicy, jej "przyjaciele"
no sorry ale jak masz auto typu Dodge RAM to nie narzekasz, że dużo pali i ciężko nim parkować
a smartem nie jeździsz na off-road albo nie driftujesz
@mirko_anonim: zazwczyaj takie osoby nie maja
Gdybym miał tak się zastanawiać i rezygnować po pierwszym red flagu, to chyba nigdy bym nie miał żadnego związku albo trwałby maks. miesiąc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: no mi tak minęło 7 lat życia na tinderze, a licznik