Czy są tu jacyś mirkowie, którzy kupowali mieszkanie deweloperskie od #murapol?
W internecie każda deweloperka ma różne opinie, ale to wiadomo - nawet konkurencja może tworzyć. Pytanie czy są warci pod uwagę, jeśli cena mieszkania jak na okolice, są stosunkowo tanie? #deweloperka #mieszkania #rynekpierwotny
Potem poczytaj grupki na fb i filmiki na yt jak się ludziom woda leje do mieszkań. Nawet jeśli jest tanio to nie polecam. Zakredytujesz się/wydasz oszczędności życia i zaraz będziesz musiał myśleć o tym by się wynieść.
@gamer94: Chcę kupić mieszkanie, aby zalokować środki. Chcę spłacić kredyt w max 5 lat, pomieszkać tam z 2-3 lata a potem dać to na wynajem. Zastanawia mnie tylko komentarz kolegi @general_row_grotecki - bo jakieś gorsze opinie widzialem, ale to z starych lat, teraz wiele osób raczej całkiem dobre opinie wystawia.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
W internecie każda deweloperka ma różne opinie, ale to wiadomo - nawet konkurencja może tworzyć.
Pytanie czy są warci pod uwagę, jeśli cena mieszkania jak na okolice, są stosunkowo tanie? #deweloperka #mieszkania #rynekpierwotny
https://vod.tvp.pl/informacje-i-publicystyka,205/reporterzy-odcinki,1162990/odcinek-2,S02E02,1163038
Potem poczytaj grupki na fb i filmiki na yt jak się ludziom woda leje do mieszkań.
Nawet jeśli jest tanio to nie polecam. Zakredytujesz się/wydasz oszczędności życia i zaraz będziesz musiał myśleć o tym by się wynieść.