Aktywne Wpisy

Twoja_tata +67
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

Dlaczego inwestycja w Duolingo to może być okropny pomysł?
Gdzie kontrargument może brzmieć:
Inną bardzo ciekawą rzeczą jest tak, że Duolingo obecnie stara się korzystać z AI...w opór (wykres poniżej w komentarzu). Pojawiło się bardzo wiele głosów, że to wpłynęło negatywnie na jakość treści. Ciekawe jest to, że w ostatnim czasie Duolingo odpaliło nowy, bardzo ciekawy kurs szachów, który moim zdaniem jest bardzo ciekawie zrobiony. Czyżby wykorzystali AI do jego przygotowania? W mojej opinii taki kurs dużo bardziej by się nadawał właśnie pod rozwój z asystą AI. Być może pójdą właśnie w takim kierunku... zobaczymy.
Na razie się przyglądam. "Badać, się przyglądać, obserwować"
#gielda #januszeinwestowania #sztucznainteligencja
źródło: Screenshot 2025-10-30 at 06.35.04
PobierzCzy korzystasz z Duolingo
źródło: atex0hupcstf1
Pobierz@rosomak94: w 100% się zgadzam. Natomiast sam fakt pokazujący ile oni z AI korzystają, według mnie może świadczyć o próbie adaptacji do zmieniającego się rynku.
560 days streak here
Jeżeli to im się uda naprawić i zmienią rozmówcę z Lily (emo gen z dziewczynka) na kogoś innego to może być to hit. Na razie trochę spółka z szalonym C/Z i zmarnowanym potencjałem stworzenia najlepszego narzędzia do nauki języka jakie można wymyślić.
AI w tworzeniu treści edukacyjnych brzmi
@Wincyjpracydoobra: kiedy próbowałeś. Bo ja jakoś może w grudniu zeszłego roku - wtedy faktycznie było tragiczne. 10000x lepiej można pogadać sobie z chatem GPT czy Grokiem. Ciekaw jestem jak to teraz wygląda.
dlatego na razie tylko to obserwuje. Natomiast wspomniałem o tym, bo przez wiele osób ta aplikacja z definicji