Aktywne Wpisy

Wardegas +469
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz
lipson +128
źródło: 20251219_114134
Pobierz

Skąd pary wiedzą że to ta jedna/ten jedyny? Załóżmy, że jesteście prawie całe życie singlami bo nie macie za bardzo powodzenia. Tysiące prób na #tinder i w końcu jakaś się zgadza. Coś tam piszecie, spotkanie, ogólnie jest fajnie. No i teraz mija może miesiąc, dwa i mija to całe zauroczenie a jeszcze jak jesteście samotnikami to mija ta podjarka, bo nagle słynne spotkanie z kobietą staje się neutralne. I człowiek sobie myśli przecież to wszystko był przypadek. Co jeśli w podobny sposób mógłbym wpaść na lepszą? Co jeśli teraz za bardzo ją zaangażuje, będzie zbyt poważnie, nie wiem poznawanie rodziców a kiedy będzie lepsza albo mogłaby być?
Każdy mój rówieśnik - rodzina, dom, dzieci, kredyty, bardzo poważne rzeczy które mają konsekwencje prawne, finansowe, psychiczne. Skąd oni wiedzieli że to to TA?!
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #blackpill #redpill #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Inaczej by zwariował i się powiesił. Człowiek wielokrotnie odrzucony musi tworzyć pewną podświadomą racjonalizację, zwykle to obrzydzenie i nienawiść.
Tego się nie wie, że to ta. Bo "ta" czy "ten" to wcale nie jest taka długa lista. Osoba do
Rozłóż na etapy znajomość z kimś: randka, spotkania, mija miesiąc-dwa, kończy się faza zauroczenia, zastanawiasz się czy ją lubisz i chciałbyś, żeby była częścią Twojego życia, docelowo w długodystansowej perspektywie. Warunki podał @kupkesobieciagne, więc nie będę się
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny