Aktywne Wpisy

Tyrande +402
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Jak być może wiecie, blizzard wypowiedział wojnę prywatnym serwerom, i wiele małych, nieszkodliwych serwerków ze społecznościami sięgającymi po kilkadziesiąt osób juz poleciało.
Poleciało też kilka większych, a taki warmane, który ma kilka tysięcy graczy albo i wiecej (bo liczby mogą być zawyżane) chowa się niczym pod żelazną kopułą.
I teraz moje pytanie, tudzież prosba:
Co można z tym zrobić i gdzie podkablować tak, żeby blizzard objął ich audytem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem konfidentem albo zazdrosnym s--------m? Na warmane można:
-kupić dosłownie wszystko, łącznie z układami, unbanem i w pełni ubraną postacią
-multiboxing jest legalny, oczekiwane jest ubieranie postaci w item shopie
-wieloryb może Ci pojechać rodzinę do pokoleń wstecz aż po epokę Wiktoriańska, ale powiedz, że jest P2w to z miejsca w----------z na tydzień
Myślałem, żeby zwrócić na to uwagę jakiegoś większego streamera typu #asmongold, ale na jego discordzie panuje zbyt hardkorowa małpiarnia, spamowanie memami, anime dziewczynkami, kotami i innym klocem.
Jedyna umiarkowanie merytoryczna wypowiedź jaką można otrzymać to "gamer politcs bro"
Na koniec słowem wyjaśnienia, czemu mi tak zalezy: nie lubię jak głupi ludzie zarabiają na głupszych ludziach i czy ktoś byłby mi w stanie wytłumaczyć, na jakim prawie największy prywatny server unika czujnego oka blizzarda, bo chyba o rozliczaniu się % albo jakichś działkach nie ma mowy, bo tam jest polityka zero tolerancji
#worldofwarcraft #wow #blizzard #gry #gaming #steam
Szkoda. A najbardziej szkoda, że głupi ludzie się na to godza i świadomie obsypują go złotem. Bo tak jak nauczyłem się już żyć z p2w i wielorybami tak
Zresztą miałem fhoy bis postaci na tym serwerze i 1v1/2v2 latałem kogo chciałem, bardziej mi chodzi o układziki i to co gmi robia tam za kasę ( ͡° ͜ʖ ͡°)